| HappinessHurts a întrebat:

Hei dragilor, as dori să vă cer părerea... Este la mine la scoala un băiat cu un an mai mare pe care il plac foarte mult dar vorbim foarte, foarte adică FOARTE rar... Aproape mai deloc. Anul acesta (e vara dar înțelegeți voi) rămâne repetent si pica la mine in clasa... Mă simt ciudat in preajma lui cand trec pe lângă el... Dar va dati seama ca de la anul îl voi vedea într-una mai ales ca trebuie sa fiu cu el de serviciu in clasa (facem asa ceva adică toti elevii ies afară in curte in timp ce doi elevi care sunt unul dupa altul la catalog stau SINGURI in clasa si spala buretii șterg tabla si cand termina doar stau SINGURIIII...) si nu stiu ce voi face atunci, mai ales ca are iubita dar nu se stie daca ii va tine pana atunci dar orice e posibil... Păreri?

Răspuns Câştigător
| WaterDrop a răspuns:

Ar trebui sa te bucure situatia, nu sa te panichezi. Daca el ramane repetent si deja va obisnuiti cu munca impreuna, va fi usor sa gasiti ceva in domeniul curateniei cand terminati liceul.

2 răspunsuri:
| Violleta2022 a răspuns:

Pentru ce inventezi probleme care nu s-au intamplat si posibil sa nu se intample niciodata?
Eu spun sa lasi inventiile si sa te bucuri de soare, vara asta!
La scoala se poate rezolva ca el sa pice cu alta fata si tu sa nu pici niciodata cu el, simplu, nu?

| HappinessHurts explică:

Hei Gretta, sa stii ca deja s-au făcut la școală înainte de vacanță cine cu cine o sa pice de serviciu asa ca nu inventez nimic... Okay? Nu am nimic cu tine dar nu mai vorbi dacă nu sti.