| AnnaAntonia a întrebat:

Hei dragilor :*! Imi place foarte mult de un baiat si m-am gandit sa fac un biletel pe care sa scriu ceva dragut iar apoi sa il las pe masina. Sfaturile baietilor cred ca imi sunt mai utile.Vi se pare un gest deplasat sau ma incurajati sa fac asata? Rog seriozitate.

5 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu ar trebui să faci asta.

Dacă te gândeşti la o relaţie serioasă cu acest băiat, nu o începe cu un gest puieril.

Cel mai bine e să intri în vorbă cu el, şi să îi dai de înţeles că îl placi. Foloseşte "limbajul trupului".

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu e rea nici faza cu masina, dar gandeste-te ca poate vedea cineva si cine stie ce se intampla, baiatul respectiv te cunoaste, va salutati?

| Danysan a răspuns:

Mi se pare ceva oki.Cred ca e foarte interesant daca as putea spune. Poti sa incerci sa ai lasi si un nr de tel ca sa te sune.Sigur o va face.Baietii adora lucrurile mai neconventionale. Bine ca ar fi oki sa ai spui ca il placi si ca ai vrea sa te vezi cu el.Ai grija!

| William a răspuns:

Poti sa ii scrii : Daca mai parchezi aici iti tai cauciucurile.

| Mikysor17 a răspuns:

Nu stiu ce sa iti zic depinde de baiat degeaba iti da cu parerea 100 de baietii aici ca el ar putea sa gandeasca diferit...Eu zic sa vorbesti cu el mai bine sa ii dai de inteles prin comportamentu tau ca il placi daca si el te place o sa mearga totul e la sine o sa te invite in oras o sa iti ceara nrwinking