Nu e adevarat.La mine se citeste antipatia in privire.Zambetul meu inghetat pe buze nu inseamna politete ci ironie.Trist e ca imi joc rolul atat de bine, incat putini isi dau seama de asta
Depinde, prin ce intelegi "urat". Un baiat poate glumii cu o fata, s-o loveasca dar asa prieteneste. Nu neaparat o place, poate n-o suporta
In cele mai multe cazuri da.
Dar se poate ca baiatul acela sa fie un "rautacios" si sa nu-i pese de fete, iar el face asta doar ca sa se prosteasca.
Depinde de varsta. Si depinde cat de urat. Daca totul se rezuma la tachinari si palme peste fund. poate si o baie in zapada. Da, chiar o place pe fata doar ca e rusinos.
Pai vreau sa mai adaug ca imi da cu palma peste fund, ma baga in zapada, si din astea care se intampla pe la scoala! nu vorbeste urat!
ESTE DESTUL DE ADEVARAT.eu am un coleg in clasa care ma tot mustereaza dar in sensul bun al cuvantului si m-am prins ca-i place de mine si intr-o zi mi-am facut curaj sa-l intreb si ce crezi ca mi-a raspuns?(DA) si s-a mai dovedit si cu alt baiat si asa face si fratele meu (este mai mare ca mine) si mama-mi spune ca ma iubeste(fratese si de aia ma tot mustreaza)deci eu cred asta. dar sunt cazuri in care baietii fac asta pentru ca sunt "rautaciosi"sper ca te am ajutat papa
Depinde ce intelegi prin urat daca doar o enerveaza e posibil dar daca o injura si alte din astea inseamna ca e un dobitoc!
☆ ☆ღ♥Ashley♥ღ☆ ☆ întreabă: