| mirunik23 a întrebat:

Hei! E o problema mai complicata si am nevoie de putin ajutor! E vb despre un baiat. Ne cunoastem de mult timp. dar acum cateva luni s-a apropiat foarte mult de mine. Imi vorbea mereu frumos, imi spunea cuvinte dulci,chestii, eu am fost mai distanta cu el. de la un timp nici el nu mai e asa apropiat de mine,ceea ce nu imi place, incepuse sa ma atraga! Vorbim in continuare dar nu ca inainte! ce sa fac? Ofer funda, pup!

11 răspunsuri:
| neutrino a răspuns:

La varsta ta nu se merita sa tragi de o relatie pentru a o lungi.

| NoNameexd a răspuns:

Dacă ai fost distantă cu el când el te plăcea,nu te aștepta să fie altfel cu tine,mai ales dacă nu mai simte nimic pentru tine. Dacă încă te place și el,este ușor,doar spune-i și apoi totu' o să fie de la sine. Dacă nu te mai place,tu tot spune-i că începe să-ți placă,iar dacă te refuză, stai liniștită, mai sunt mulți băieți. Eu una prefer să cred că n-am pierdut nimic, iar dacă am pierdut, înseamnă că nu-mi trebuia! Baftăăă!

| mirunik23 explică (pentru NoNameexd):

Sa dau un exemplu, iti imaginezi ca daca o fata ii spune unui baiat ca „ii place„ de el el o sa creada ca respectiva o sa-i cada la picioare si poate sa faca ce vrea din ea. Deci nu e o solutie! Multumesc oricum, pupici!

| NoNameexd a răspuns (pentru mirunik23):

Nu toți băieți-s la fel, dacă tu considderi că se merită ca el să știe lucrul ăsta, spune-i. Dacă îţi ascunzi sentimentele, degeaba le trăieşti...

| mirunik23 explică (pentru NoNameexd):

Da, dar nu am cum sa ii zic direct asalaughing! nu stiu, eu voiam sugestii cum sa ma apropii mai mult de el!

| NoNameexd a răspuns (pentru mirunik23):

Păi,vorbește prietenește cu el, din cei mai buni prieteni, se poate ajunge la o relație frumoasă.Așa că spune-i să vă vedeți undeva, și o să-ți dai seama dacă încă te place.Se zice că băieții nu pot ascunde 2 lucruri :1)Când sunt beți.; 2)Când sunt îndrăgostiți laughing! Sper să rezolvi.Baftă!

| adybutterfly a răspuns:

Prin comportamentul tau mai rece i-ai dat de inteles, ca intre voi nu poate fi decat o relatie de amicitie! pentru al "recuceri" invita-l la un, film, suc... sub pretextul ca nu iti place sa mergi "singura"! Daca si de aceasta data vei fi distanta, nu stiu alta abordare, fii mai calda cu el, raspunde-i la glume, fii receptiva la ceea ce spune si raspunde-i daca este cazul! Succes

| неизвестныйй a răspuns:

Ai pierdut trenul.

| WiLd121414 a răspuns:

Sincer, Eu cred ca 99% dintre baieti NU pot fii DOAR prieteni cu o fata.Baiatul te place, si a crezut ca tu nu-l placi. Apropiete tu de el din nou si daca face si el la fel dai bice tongue

| mirunik23 explică (pentru WiLd121414):

Da,dar cum sa ma apropii de el?!

| WiLd121414 a răspuns (pentru mirunik23):

Dar ce e asa de greu? Maine Dupa masa il suni si il intrebi daca vrea sa iesiti in parc. Si daca intreaba cine mai vine ii zici ca doar voi 2. Daca nu vrea sa iesiti doar voi 2 atunci... ai pierdut.