Dacă ai fost distantă cu el când el te plăcea,nu te aștepta să fie altfel cu tine,mai ales dacă nu mai simte nimic pentru tine. Dacă încă te place și el,este ușor,doar spune-i și apoi totu' o să fie de la sine. Dacă nu te mai place,tu tot spune-i că începe să-ți placă,iar dacă te refuză, stai liniștită, mai sunt mulți băieți. Eu una prefer să cred că n-am pierdut nimic, iar dacă am pierdut, înseamnă că nu-mi trebuia! Baftăăă!
Prin comportamentul tau mai rece i-ai dat de inteles, ca intre voi nu poate fi decat o relatie de amicitie! pentru al "recuceri" invita-l la un, film, suc... sub pretextul ca nu iti place sa mergi "singura"! Daca si de aceasta data vei fi distanta, nu stiu alta abordare, fii mai calda cu el, raspunde-i la glume, fii receptiva la ceea ce spune si raspunde-i daca este cazul! Succes
Sincer, Eu cred ca 99% dintre baieti NU pot fii DOAR prieteni cu o fata.Baiatul te place, si a crezut ca tu nu-l placi. Apropiete tu de el din nou si daca face si el la fel dai bice
Da,dar cum sa ma apropii de el?!
Dar ce e asa de greu? Maine Dupa masa il suni si il intrebi daca vrea sa iesiti in parc. Si daca intreaba cine mai vine ii zici ca doar voi 2. Daca nu vrea sa iesiti doar voi 2 atunci... ai pierdut.