| AndraMra a întrebat:

Hei!

El spune ca ma iubeste, ca nu ii mai trebuie pe nimeni ca nu stiu ce.
Sambata a fost in club si stiu ca s-a facut targa si am aflat ca abiss se dadea tot pe langa o prietena de a mea cand ea se tot punea pe canapea se ducea langa ea si o intreba ce face, cand a plecat acasa au mers impreuna. Si el a dat sa o pupe si ea i-a zis ca "nu ma pupa. esti cu prietena mea cea mai buna!" si el i-a zis ca "si ce treaba are una cu alta? cu tine am alta treaba, cu ea alta treaba". si de acolo nu mai stiu. au dansat amandoi. oh go on. si cand a intrebat de mine fata aceea el i-a zis sa nu-i puna intrebari de astea. fiind beat. Dar pe strada nu o baga deloc in seama si mi-a zis ca "mai bine nu ma duceam" si l-am intrebat de ce si a zis ca "pai nu vezi ca au iesit atatea vorbe?". Am vorbit cu el si mi-a zis ca nu e adevarat, ca nu simte nimic pentru ea. Dar nu situ ce sa cred. Poate tine la mine pentru ca aseara am fost luati la politie. eu, el si inca 3 persoane ca era tarziu si ne-au luat de nevinovati. A avut grija de mine. Imi zicea ca o sa fie bine, ma imbratisa mult, ma pupa, s-a pus langa mine. chestii. Ma tratat cu multa afectiune. Azi ia comentat una la poza si el a pupat-o :3. Nu suport. Sunt foarte geloasa. Oare sa mai stau cu el? Atatea vorbe si nu vreau sa sufar iar! Nu ma jigniti.

7 răspunsuri:
| neutrino a răspuns:

Asa se intampla cu baietii la bautura, mai uita pe cine iubeste si incurca fetele. Dar dupa spusele tale in aceasta nuvela, acest baiat merita sa stai mai mult cu el, nu vei gasi usor altul ca si el.

| Djlsghtnquuw a răspuns:

Nu,bautura este doar un motiv. Chiar daca bei, esti constient de ceea ce faci. E clar ca el nu are niciun gand serios cu tine, daca te-ar iubi nu ar face lucruri care te ranesc

| AndCat26 a răspuns:

Poate ca nu si-a dat seama ce a facut la bautura. Poate atunci cand era beat vroia doar sa se distreze cu ea.Adica eu zic ca de ea vroia doar sa se foloseasca in seara aia.
Tu il cunosti mai bine, si sti ce fel de persoana e. Daca sti ca nu e o persoana de incredere, si e genul de baiat mai golanas, nu are rost sa mai stai cu el.Dar daca tu simti ca tine la tine, si ca se merita sa mai ramai cu el, continua relatia.
Dar eu nu cred ca tine la tine atat de mult.Si nu cred ca e genul de baiat care sa caute o relatie serioasa.Parerea mea.

| JohnnyBi a răspuns:

1 precizare. esti certata cu gramatica limbii romane
a2a idee: oamenii la bautura spun adevarul. daca s-a dat la alta femeie e clar caracterul lui. e fustangiu

| Cigarettă a răspuns:

Fiind beat nu realiza, deci vorbea gura fără el laughing. Din câte îmi dau seama te iubeşte cu adevărat, adică nu te "foloseşte" sau chestii d-ăstea. Ar trebuii să-l preţuieşti, să-l ţii lângă tine până nu-l pierziwinking.
Încearcă să nu mai fi "foarte" geloasă... Puţină gelozie nu strică, dar atunci când întreci măsura cu "gelozia" iese totu pe dos, poate din cauza geloziei tale vă veţi despărţii, deci ia-o mai uşor :d

| sofisis a răspuns:

E cam fluturas pe lampa baiatul asta al tau.
O sa ai viata grea cu el.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Daca a fost ranga, nu se pune!