| EtelkahhygIrina a întrebat:

Hei...
Eram cu prietenul meu, iar el s-a terminat​. De frică să nu păteze patul a băgat mâna. Era pe mâini cu lichid seminal. Mi-a cerut niște șervețele să se șteargă. S-a șters cu umed și uscat după care a mai atins și altele obiecte. După întâmplarea aceasta a început să mă masturbeze (degete).
Credeți că aș putea fi însărcinată dacă s-a șters cu șervețele umede și a mai atins și altele obiecte înainte de această întâmplare?
URGENT

10 răspunsuri:
| corbulalbrosu a răspuns:

Ar trebui sa te gandesti la posibile/probabile probleme si/sau sa-ti pui intrebari privind nesansa de a pati ceva numai/doar in cazul in care joaca voastra oarecum neglijenta a avut loc in perioada fertila a actualului ciclu menstrual. O sarcina SE poate forma NUMAI in cele 4-5 zile ale perioadei fertile si NUMAI daca a intrat sperma in vagin. Daca joaca a avut loc in afara zilelor aferente perioadei fertile este IMPOSIBIL sa apara necazuri, probleme. Multa sanatate!

| mihai69 a răspuns:

Dacă „s-a terminat" nu era cu „lichid seminar" (chiar - ce fel de lichid o fi la seminare?!?) ci cu spermă. Lichidul limpede (seminal / preejaculator) se secretă înainte și în timpul actului sexual, pentru lubrifiere.
PS: slabe, foarte slabe șanse de inseminare în atare condiții.

| minrest a răspuns:

NU exista nici un risc pentru ca spermatozoizii mor in mediu uscat, si mor in contact cu alcoolul din servetelul umed.

| NietzscheFrumosSiDesteptSunt a răspuns:

"seminar"laughing))) 'r'-ul nici nu-i langa 'l' sa fi apasat gresit laughing)))

| Catalin_Andrei_1995 a răspuns:

Da, i-au ramas printre unghii

| EtelkahhygIrina explică (pentru Catalin_Andrei_1995):

Trecuseră 30 de minute, nu e posibil să fii murit?

| EtelkahhygIrina explică (pentru Catalin_Andrei_1995):

Trecuseră cca 30 de minute, nu este posibil să fii murit?

| Catalin_Andrei_1995 a răspuns (pentru EtelkahhygIrina):

Nu mor asa repede, dupa 24 de ore