"Hei! Este adevarat ca primul partener sexual conteaza?"
Nu prea.
"Prin, ca fata, un sentiment de atasament fata de el?"
Posibil, dar daca prinzi atasament pentru el doar pentru ca a fost primul, atunci motivul asta e gresit.
"Daca nu o sa ma mai placa nimeni dupa el?"
Daca cineva nu te place doar pentru ca ai avut o relatie inainte, nu merita sa-ti bati capul cu persoana aia.
"daca ma atasez foarte tare de el?"
Daca e un tip ok si te atasezi de el, atunci foarte bine. Nu trebuie sa-ti fie frica de sentimente. Sunt destui oameni cu range-ul emotional al unei scanduri.
"Sfaturi?"
Faptul ca esti acum virgina nu trebuie sa joace niciun rol in alegerea unui partener. Cauta pe cineva cu care te potrivesti, care sa iti placa, si sexul o sa vina natural ca oricare pas intr-o relatie.
Plan de idei :
- ai o problema medie spre majoră dacă ești virgina la 21;
- prima exp sexuala e un fleac, egal cu zero, terminați cu prostiile astea de păsărici plângăcioase;
- sentiment de atașament poți să faci și fata de al treizecilea partener și fata de primul, nu are leg;
- depinde de tine ce faci daca te atașezi prea tare, problema ta;
- ți e teama fiindcă ești lasă
Că să nu te dezamăgească atunci cauta-ti un iubit după ce vei prinde mai multă experiență cu oamenii, în mod special cu bărbații.
Sa fie un romantic sa stapaneasca arta de a face sex, sa nu aiba un impact de "agresiune", asupra ta.
Nu ti trebuie un fat frumos, e destul sa stie ce are de facut!
Nu i asa mare smecherie, nu te inteleg de ce ai amanat-o pana acum.
Nu trebuie sa faci nimic dacă nu ești pregătită, poți să îți începi viata sexuala și la 30, ce importanta are?
Este normal să te simți prost, pentru ca trăim într-o societate toxica în care dacă ești băiat și ai avut mii de " aventuri" ești tare, iar dacă ca fata ai parte de asta, ești văzută drept " o panarama".
Nu contează persoana cu care o faci prima oara atât de mult, iar dacă pe viitor dai tipi care " vai, câte relații ai avut "
Poți sa le o întorci foarte simplu, mai ales dacă au avut 100 de relații sexuale.
Adică este viata ta, nu asculta părerile altora, trăiește o asa cum vrei( după bunul plac).
Nu înțeleg oamenii care când sunt într o relație critica atât de mult trecutul unei persoane, contează prezentul și viitorul cu respectiva persoana, iar dacă persoana respectiva nu gândește asa( înseamnă că nu te merita, pentru ca are o gândire imatura).
De preferat sa îți începi viata sexuala cu o persoana atenta, grijulie și educata.
Nu conteaza si nici nu prinzi vreun atasament doar pentru ca ai avut sex cu el.
Sfatul acesta vine de la un baiat sa stii, si e total opus cu ce sa mai scris. Virginitatea este o virtute esentiala, pentru ca denota curatia sufleteasca si trupeasca. Primul contact il faci de preferabil cu cineva in care ai incredere, cu cineva cu care te vei bucura toata viata alaturi de el. Trebuie sa cunost bine persoana respectiva sa petreci ceva timp sa vezi cum gandeste -> sa aprecieze 100% ca vei fi prima si in acelasi timp ultima. Tu esti fata, o fiinta sufletista, prima data ramane in inima ta pe veci Amin. Nu trebuie sa te gandesti la sex ci mai degraba la persoana pe care o vei gasi: sa te poti plia la respectiva personalitate, sa aveti aceleasi obiective sau sa va creati unele comune. Stiu ca e greu, dar te indemn sa lupti cum si eu o fac. Iubirea este doar in primul partener dupa sunt doar reincercari de adaptare cu alte persoane. Te idemn sa oferi iubire sufleteasca persoanei care o placi si el sa fie constient ca il placi, sa iti ofere asemenea dar sa vezi cat este de dispus sa te iubeasca sufleteste fara trup. ᴘʀɪᴏʀɪᴛᴇᴀᴛᴇᴀ ᴛᴀ ᴇꜱᴛᴇ ɪᴜʙɪʀᴇᴀ ꜱᴜꜰʟᴇᴛᴇᴀꜱᴄᴀ ᴄᴀᴛʀᴇ ᴜɴ ʙᴀɪᴀᴛ ᴄᴀʀᴇ ᴛᴇ ᴀᴘʀᴇᴄɪᴀᴢᴀ ᴄᴀ ꜰᴀᴛᴀ ᴄᴜʀᴀᴛᴀ,ꜱɪ ꜱᴇxᴜʟ (ᴅᴜᴘᴀ ɴᴜɴᴛᴀ ᴅᴇ ᴘʀᴇꜰᴇʀᴀᴛ) ᴠᴀ ꜰɪ ᴏ ᴅᴏʀɪɴᴛᴀ ᴘᴇɴᴛʀᴜ ᴀᴍᴀɴᴅᴏɪ.
Evident contează, noi am fost amândoi virgini când ne- am căsătorit și suntem convinși ca asta a reprezentat un ingredient foarte important pentru fericirea căsniciei noasttre: minunea ne leagă numai pe noi, ne e ușor sa avem încredere, sa fim fideli. Suntem convinși ca porunca Creatorului nostru din Biblie de a fugi de curvie a fost data pentru fericirea noastră, pentru a avea o relație fericita pentru tota viata.
Pai nu cred ca nu poti avea nici macar un sentiment de simpatie pentru respectivul daca deja esti aproape gata sa te culci cu el.Ma gandesc ca iti place ca barbat, si ceva acolo simti, nu stiu..aspect fizic caracter, ceva trebuie sa fie, sau poate ca vreai sa o faci doar din teama de a nu ramane virgina! Daca nu il placi si te lei culca cu el, poate ca iti va placea ceea ce o sa simti si iti vei dori inca o data si tot asa..si l-ai putea folosi doar pentru placul tau sexual, fara sa simt neaparat fluturi in stomac.Si totusi, fiin prima oara, s-ar putea sa te indragostesti intr-un mod total si definitiv, nimeni nu-ti poate asigura asta.Din cate am inteles, nici o fata nu a uitat niciodata primul partener sexual.
anonim_4396 întreabă:
KatiMe27 întreabă: