Retine timpul la care ne-ai scris : "A fost cea mai frumoasa perioada din viata mea. El a fost iubitul meu, prietrnul meu si fratele meu."
A fost.
A fost prima ta iubire.
Acum tinde sa se transforme in durere,urat si orgolii nepotolite, lasa-l in pace.
Daca i-a placut sa fie cu cealalta, sa se intoarca la ea, nu un pariu v-ar putea tine impreuna, ci dragostea sincera si increderea.Care sunt compromise complet, atat increderea ta in el, cat si dragostea lui pentru tine.
Nu te mai rani singura, lasa-l acolo unde si-a ales sa fie.
Daca tu esti indragostita de el, comporta-te matur si discuta cu el. Impacati-va si lasati copilarismele ca tot voi aveti de pierdut. Dar tine cont ca in general, o relatie rupta, e mai bine sa ramana rupta. Niciodata runda a doua nu e la fel ca prima.
Te-a inselat si s-a culcat cu o alta fata. Cu un asemenea trecut tu inca vrei sa fii cu el si inca sustii ca il iubesti?
Daca este inapoi la tine nu este din cauza iubirii ci cel mai probabil vrea sa te "fraiereasca" sa o faci cu el. Trist dar adevarat.
Si inca ceva. Te-a inselat o data, ce te face sa crezi ca in prezent nu are pe alta si cel mai important, ca nu o sa te insele si pe viitor?
Treci peste el, iti iroseste timpul si sentimentele sincere, in timp ce el se distreaza doar.
Mulțumesc mult pentru ajutor. Aveți deplină dreptate, şi ca urmare...am decis să renunt la orice ma mai leaga de el. Nu vreau ss mai aud de el.
Stiti cum se spune..." cine te iubeste nu pleaca " ..si pe langa asta...se intampla sa gasim fara sa cautam de el, m-am convins ..nu va mai fi niciodata acelasi om, desi sentimentele mele pentru el inca exist, dau pas trecutului. Inca o data : multumesc!
Anonima17191 întreabă: