@FeliciaVet: Stiu ca nu m-a vazut doar ca un pacient. Mi-a si zis ca ma place, ne-am si intalnit, mi-a daruit un trandafir si m-a si sarutat, insa cred ca vorba ta: poate ca nu e pregatit sa se implice intr-o relatie la distanta. Multumesc de sfaturi!
Buna. Am citit prima intrebare decat, era foarte lunga si am inteles in mare parte ce se intampla.
Situatia sta asa :
Ori te-a vazut ca un pacient si atat ( medicii sunt mai implicati in perioada rezidentiatului decat dupa ) ori il interesezi pur si simplu. Daca il interesezi mult si nu te cauta posibil sa fie implicat deja intr-o relatie si nu stie ce sa faca.
Diferenta de varsta nu conteaza, sunt implicata intr-o relatie in care diferenta de varsta intre parteneri deste de 13 ani si putin.
Deci orice e posibil. E un pas inainte faptul ca ati vorbit aseara si sfatul meu este sa nu insisti mai mult. Trebuie sa intelegi ca are probleme, mult de munca si in special de invatat, un medic rezident invata oricand si la orice ora chestii noi.
Mai este si distanta dintre voi doi care pune o mare problema. Cel mai bine este sa astepti sa va vedeti cand vei da la o facultate din Bucuresti. Atunci veti fi mai aproape. Eu cred ca nici nu vrea sa se complice intr-o relatie la distanta. da-i timp, nu uita ca o femeie care se ofera pe tava, unui barbat ii repugna sau o catalogheaza necopresp.
Iti urez succes si lasa timpul sa faca tot