| Sapphire a întrebat:

Hei, este vorba de un tip. Mai exact de tipul in care povesteam aici: http://www.TPU.ro/......unie-cu-2/
Am inceput sa vorbim din ce in ce mai mult si pare ca ar vrea sa patrunda mai mult in viata mea, dar mi-e teama sa nu am eu doar o senzatie falsa.
Acum 3 luni si un pic, eu eram in Bucuresti la el, dar in spital. Faza nasoala a fost ca el era in concediu in alt oras. Am vorbit la telefon cu el atunci si din vorba in vorba m-a intrebat daca mi-ar placea ca atunci cand ma fac bine, sa mergem impreuna la munte. Ei, de curand, nici o luna, am ajuns din nou la acest subiect si am acceptat, insa nu pe loc, nu vreau sa creada ca sunt disperata dupa el si ii accept orice propunere. Il intrebasem ce vrea sa ii aduca Mos Craciun, iar el mi-a raspuns ca ar vrea o excursie la mare, adica la mine in oras, Constanta, si ca de abia asteapta sa vina. La randu-i, m-a intrebat ce vreau, si i-am spus ca mi-ar placea sa merg la munte si el imediat mi-a si spus sa imi fac bagajul si sa mergem impreuna, singuri, in cazul in care nu mai vreau eu sa aduc pe cineva. L-am tinut o saptamana in suspans, nedandu-i vreun raspuns in legatura cu decizia pe care vroiam sa o iau, daca sa merg cu el sau nu la munte.
Insa vremea rea ne-a stricat planurile momentan, si am amanat vacanta pentru mai tarziu, din cauza faptului ca eu inca mai merg cu o carja. La munte o sa se raceasca vremea foarte tare, va fi ghetus, si ii este teama sa nu patesc ceva.
Faza e urmatoarea: Intre noi sunt 10 ani diferenta, eu 18 iar el 28. Ma gandesc ca el vrea doar sa ma duca de nas, dar in acelasi timp imi da siguranta, am incredere in el caci si mamei i-a parut un tip serios. Sunt bagata in ceata pana peste cap si imi e teama sa nu fac vreo gafa, si in plus, din ce s-a intamplat pana acum nu imi pot da seama daca ma place catusi de putin. La subiectul "dragoste" nu am curaj sa ajung cu el. Imi e o oarecare jena. As vrea niste pareri de la voi. Scuze daca observati greseli.

2 răspunsuri:
| nimenialtudecatunanonim a răspuns:

Parerea mea e ca te intelegi mai bine cu persoane de varsta ta, presupun ca si tie ti rusine sau jena sa il intreb multe lucruri pe care l-ai intreba da era cu 10 ani mai tanar oricum daca iti place asa de mult de el puteti face sa mearga relatia. dar cum ai zis tu ca tie un pic jena sal intrebi unele lucruri nu cred cai asa de bine pentru ca in general pe un prieten/prietena poti sal intrebi orice... oricum cred ca tu o sa faci alegerea bune si nu noi asa ca sunt sigur ca tu sti ce trebuie sa faci sau timpul le va rezolva pe toate

| Sapphire explică:

Nu suntem chiar prieteni, ci doar amici. Nu am ajuns in stadiul in care sa ne spunem secrete sau alte lucruri de genul asta.

Întrebări similare