Salut.
o sa incerc sa iti fiu de ajutor, pentru ca am observat ca numai fete au incercat sa te ajute.
Am trecut prin faza asta si stiu ca e nasol, chestia este ca tu ai spus ca fetei ii place alt baiat nu? ei bine secretul tau este sa vezi ce e de acel baiat, care e comportamentul lui, dar daca este unul gen cocalar nu te sfatuiesc sa-l copiezi, de fapt nu te sfatuiesc sa-l copiezi deloc, ba din contra studiazal cu atentie si vezi ce ii poate pielea. Apoi incearca sa fi mult mai,, placut fetei " decat el, poarta discuti cat mai serioasa, devino prietenul ei de incredere, intelegeo cand ii este greu, fi aproape de ea si apoi o sa observe ca cineva chiar o place, dar secretul tau este sa nu fi sufocant cu ea adica sa nu o cicalesti mereu cu prosti, fi glumet cu ea tot timpul dar ai grija la glume,, ajut-o in multe lucruri si o sa vezi ca fata te va place...
Succes in viata si mai ales la fata care o placi...
nu uita sa imi raspunzi daca ti-a iesit ceva
Eu cred ca daca o placi cu altcineva, ar trebui sa lupti pentru dragostea ei.
Inainte sa-i spui ca o placi, eu cred ca ar trebui sa-i dovedesti prin gesturi. Incearca sa stai mai mult cu ea, pentru inceput sa fiti prieteni. iar mai incolo vezi daca si ea o sa simta acelasi lucru. Daca nu, e mai bine sa o lasi in pace, ca numai vei suferi degeaba.
Mutubal întreabă: