| Flaviiiii a întrebat:

Hei! Eu mi-am propus sa fiu virgina pana la 18 ani dar de curand am cunoscut un baiat atat de dragut cu doi ani mai mare ca mine (17) si imi place mult de tot de el. Am auzit ca a avut contacte sexuale cu ultimele 5 prietene ale lui. Eu sunt urmatoarea. Daca imi face propunerea sa o accept?

Răspuns Câştigător
| grab a răspuns:

Bai ce sa zicem acuma, e clar ca nu e bine sa faci asta, esti prea cruda. Adica tanara, nu Daniela Crud(u)a happy

Incearca sa realizezi cine esti si ce reprezinti tu la momentul asta.

Daca vrei sa i te dai la 15 ani si dupa ce te lasa sa zici "si asa am inceput" hai la urmatorul, la 18-19 ani deja o sa fii galeata sau cisterna.

Ce daca e frumos, ce daca e f oo tac de meserie, ce daca arati ca una de 20, nu e obligatoriu sa te spargi asa de tanara.

Riscurile astea de care toata lumea zice pe aici chiar iti sunt indiferente?

Pe de alta parte, cu cat mai multe d-astea de 15 ani o fac aiurea de mici, cu atat mai multe sanse au alti barbati la voi pe la majorat cand deja nu mai aveti taine si deja regimul de amanta vi se potriveste ca poseta la tocuri.

Orice ai face => prezervativ. Nu vrea nu faci. Ce datorie ai tu sa cresti ciupercile celorlalti la tine jos big grin

14 răspunsuri:
| ιυвιтα a răspuns:

Nu cred ca ar trebui sa o faci.
In primul rand consider ca pentru a ajunge la contacte sexuale cu cineva trebuie sa ai o relatie stabila, de mai mult timp, bazata pe incredere, comunicare si respect.
In al doilea rand :Nu conteaza ca ai 17 ani...tot ceea ce conteaza este ca tu sa fii pregatita.
Totusi daca nu esti sigura de el, nu o face! Primul contact sexual are o mare importanta pentru o fata, daca nu va fi cum ti-ai fi dorit, ar putea deveni stresant.

Răspuns utilizator avertizat
| OnuOnulică a răspuns:

Tu mai gandeste-te si la boli pe care poate sa ti le transmita daca zici ca el s-a (...) cu fetele alea.
Lasa sexu mai bine ia o carte in mana.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu e chiar ok..Era ok daca el avuse inainte 5 contacte sexuale nu 5 prietene cu care sa aiba contacte sexuale.Te sfatuiesc sa ii spui ca nu esti pregatita iar cand vei vedea cum o sa reactioneze o sa stii daca e bine sau nu.Succes.

| SunnyDay88 a răspuns:

La 15 ani cati ai tu nu e cazul sa faci sex. in plus de ce sa te oferi si tu lui? nu i-au ajuns restul? trebuie sa te mai bifeze si pe tine pe lista? asa de minunat e incat toate trebuie sa fiti marcate de el? o fi vreun Iisus pe pamant si atingerea lui o fi mantuirea.

sunt curioasa daca si a 7-a tot 15 ani va avea si tot pe aici va posta laughing

| JohnCena02 a răspuns:

Daca tu vr sa faci treaba asta cu unu care a avut 5 inainte...tu poti fi a 6 si a 7 o sa fie alta si tot asa cauta si tu un baiat serios. bft

| patriiiii89 a răspuns:

Incearca sa realizezi cine esti si ce reprezinti tu la momentul asta.
E mai bine cum ti-ai propus tu, nu la 18, dar macar pe la 16-17. Mai asteapta, parerea mea.

| NiKoLeT a răspuns:

Citi ani ai tu la moment? Daca ai mai putin de 17 nu te-as sfatui, indiferent de ce simti tu, nu-ti pune sanatatea in pericol pentru un baiat, lasa el sa te iubeasca cu sufletul, nu pentru relatii sexuale, dar pentru ceea ce prezinti,

| NiKoLeT a răspuns (pentru NiKoLeT):

Si plus la toate nu se vede ca lea folosit pe toate?! iate in miini si cauta un baiat serios, SUCCES!

| Killa93 a răspuns:

Asa dupa putin timp sa-ti pierzi virginitatea?! Crezi ca merita?

Hai tu fato, cum sa nu iti dai seama ca isi bate joc de tin, uite adresa mea de e-mail (d33a.andreea@yahoo.com)ca sa vb mai multe, PS: Eu am trecut prin asta.

| Lightningspeed a răspuns (pentru dadssfdfdfdfgdsfdsfsdsfgsdfdsfdgfdgfsd45dsfdsds):

Am gresit acolo cu virgina daca ramai insarcinata scuze

| Foxyyyy a răspuns (pentru dadssfdfdfdfgdsfdsfsdsfgsdfdsfdgfdgfsd45dsfdsds):

Daca unu si-a batut joc de tine nu inseamna ca o sa-si bata si de ea joc. Drace laughing

| Lightningspeed a răspuns:

Nu asculta chestii de genul ''fata esti nebuna cum sa faci asa ceva?! Sau fata ala isi bate joc de tine nu vezi?!'' Asculta sexul este recomandat de la 18 ani in sus deoareceesti adult si poti sa iti faci o situatie materiala asa incat sa poti sa iti cresti copilul daca din intamplare s-a rupt prezervativul si ai ramas virgina sau a etjaculat in tine din greseala deci in acest moment daca tu vrei sa faci sex gandeste-te bine la consecinte si fi pregatita pentru asta cumpara un prezervativ seasigurate ca ai sa cumperi o pastila pentru a doua zi ca sa eviti orice posibilitate sa ramai insarcinata oricum eu am avut primul contact sexual la 15-16 ani deci daca chiar vrei sa o faci fa-o dar iti recomand mai bine un oral sau masturbare reciproca sau pur si simplu renunta si gaseste pe altcineva care nu doreste asta la momentul acutual funda happy?!