| oanasunshine a întrebat:

Hei. Eu plac un baiat, si el ma place, dar problema este ca suntem timizi amandoi. Ne cunoastem, ne salutam, vorbim(mai rar) dar cand am incercat sa deschid subiectul 'love', a ezitat si a schimbat subiectul. Ce as putea face incat sa ii arat ca il plac? (stie deja dar nu de la mine). Daca par prea rezervata o sa creada ca nu-l plac. Ceva sfaturi?

4 răspunsuri:
| Psihologul a răspuns:

De ce presimt ca nu esti sigura pe tine? Incercati sa iesiti mai des, iesi cu grupul lui sau al tau de prieteni (unde sa vina el cu tine), la o petrecere ceva, stai mai mult timp cu el. totul o sa vina de la sine, crede-ma! happy

| CezarAjutorul a răspuns:

Sunteti din aceeasi clasa? sau ce...Deci daca sunteti timizi amandoi, eu as zice sa il iei incetul cu incetul.Si incepi sa vorbesti mai mult cu el dupa aceea ii spui: Hai sa ne intalnim acolo ca vreau sa-ti arat ceva. El,,poate" va spune bine... Si atunci tu ii faci o surpriza, poate ii va placea poate nu, dar intentia conteaza.Incearca tot ce poti. Doar daca il iubesti cu adevarat si te-ai uitat bine la el sa vezi daca nu va fi un golan(nu e bine sa te iei de astia) sper ca te-am ajutat thinking

| oanasunshine explică (pentru CezarAjutorul):

Nu, nu suntem din aceeasi clasa. el e la clasa paralela. multumesc de sfat. :*

| Simonaaaaa a răspuns:

Problema este ca sunteti amandoi timizi. Du-te la el priveste-l in ochi si spune-i "Te plac, vrei sa fii cu mine?" crede-ma asta e cel mai bun lucru pe care il poti facewinking