Cred ca isi dorea acest lucru de mult timp si a considerat ca esti baiatul POTRIVIT pentru EA.Pentru ca a avut incredere in tine trebuie sa o RESPECTI si sa ai grija de ea, sa nu o inseli niciodata! Astept invitatia la nunta! Succes pe mai departe cu relatia, salut!
S-a folosit de tine... sa scape de virginitate, acum urmeaza sa-ti faca papucii
Nu are importanta asta, sunteti tineri si aveti nevoi. Treaba este ce s-a intamplat dupa, daca va intelegeti bine si comunicati si va petreceti timpul impreuna, etc. Mai vorbeste cu ea despre chestia asta, adica ei cum i s-a parut? e mai bine sa vorbesti cu ea decat cu straini. p.s te-am iertat pentru mai devreme , esti impulsiv, e ok.
Deci frica ta este sa nu fi vrut doar sa se foloseasca de tine si sa te lase mai tarziu? Oricum o sa te lase ca na, hormonii astia la 18 ani is foarte nesimtiti. Cel mai bine ar fi sa nu iti mai bagi indoieli in minte ca apoi o sa te macine. Bucurate de ce ai la maxim si nu te astepta sa durezee o viata ca sa nu suferi o dezamagire.
Bună. A făcut-o că te iubește. Și tu de acum, ar trebui să rămâi cu ea. Dacă și tu o iubești, normal.
Vezi să nu îți bați joc de ea.
Rar găsești fete virgine la 18 ani, deci, ai fost norocos.
Dupa o luna de zile este si normal sa va iubiti! Singura ta mare greseala este aceea ca tu crezi ca ati facut dragoste.
De ce ai indoieli? Crezi ca e genul sa o faca doar asa, sa scape de "problema"? Daca tu credeai ca nu e momentul potrivit trebuia sa mai astepti..nu e toata vina numai a ei, nu te-a obligat.
Ma obisnuisem ca fetele sa puna problema asta "ca baietii s-au folosit de ele, ca le-au vrut doar pentru virginitate si multe altele", nu am asteptam sa vad asta si din partea unui baiat, dar asta insena ca iti pasa.
Are 18 ani,poate ca si pana acum si-a dorit si,ori nu a avut cu cine, ori a asteptat persoana potrivita.
Nu este o regula ca doar baietii sa faca primul pas sau doar ei sa propuna.
Si acum sa fim seriosi, nu cred ca tie iti pare rau sau nu ti-ai dorit.
O sa-ti dai seama de intentiile ei pe parcurs, pana la urma urmei nici in propria persoana nu putem avea incredere, d'apoi in cineva cu care avem o relatie de o luna
Remusopen întreabă: