Pai cel mai simplu cel mai sigur si cel mai frumos poti sa ii spui ce simt asa veti vedea amandoi ce faceti si cum faceti, si da cred ca ii place sigur de tine altfel nu petrecea timpul cu tine succes
De ce sa ii sugerezi discret? Daca nu stie sa perceapa aceste mesaje? Sau le intelege gresit? Eu iti sugerez sa fii directa cu el, nici prea directa (sa sari pe el sau ceva).
Incearca sa fii mai tandra gen daca vezi ceva romanic sa-i spui, sa-i povestesti despre filme (preferabil romantice recomand 3msc, a walk to remember, the lucky one) si sa-i bati apropo gen si eu as vrea sa fiu la fel ca cea din film...in al doilea rand poate da vrea sa fiti prieteni ...bff fata si baiat vezi peste tot daca nu vei putea sa-i fii bff eu te sfatuiesc sa inchei.Insa nu se stie poate e timid si ii e greu sa-ti zica, fai primul pas daca esti curajoasa intreaba direct. Good luck!
Dai niste sfaturi de rht..Mai bine lasa-i pe altii, ca e evident ca nu prea le ai cu sfaturile.
Si vorbi baiatu;:3 vezi.ti de bicepsi tai)))
Pff ..nu stii cum gandeste un baiat so.*** off;:3
Si sti tu cum gandeste o fata? Doamne, da-le minte
Doar sa nu-i spui altuia sa-i spuna ce simti pentru el, deoarece fazele astea sunt de ****