Buna,cel mai bine ar fi sa vorbiti doar voi doi fata in fata. Daca spui ca este timid ii va fi greu sa vorbeasca la liceu mai ales daca prietenii lui stiu ca v-ati despartit. Sfatul meu este sa vorbesti cu el fara altcineva de fata.Succes! :*
Timiditatea e asta. Care dintre voi a greșit? Eu cred că te place și vrea să ascundă asta. Bărbații sunt orgolioși, n-ai ce să le faci.
Pai mai mult eu am gresit, ma comportam aiurea cu el in ultimu timp si el mi-a zis ca nu se mai simte la fel de bine asa ca ne-am despartit
Eu cred ca si el simte la fel dupa ce ai spus aici, poate ii e doar teama sa iti raspunda, tu ai spus ca nu iti raspundea la faze din astea poate o sa.ti raspunda cand va mai prinde curaj. Du.te la el, vorbeste.i fata in fata, nu il pierde daca tii la el. Bafta!
Daca e timid, fa tu primul pas si incearca sa vorbesti cu el. Voi doi inca mai tineti unul la celalat si e pacat sa va iubiti unul pe altul si sa nu stiti Bafta, te pup :*
Pai i-am zis ca mai tin la el si nu mi-a zis nimic
Poate se teme ca in urma unei impacari incerte, va fi ranit de catre tine. stii unele persoane prefera sa renunte la altele, in cuplu vorbind, de teama. teama ca '' ma va parasi'' ''nu sunt destul de bun\buna si mai bine sufar acum putin, decat mai tarziu mai mult''
Sincer,e genul caruia ii e frica de dezamagiri, dar din moment ce stie ca eu tin mult la el, nu ar avea ce dezamagire sa aiba