anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Hei.
Eu si fostul meu prieten ne-am despartit acum 6 saptamani, suntem in acelasi liceu, ne vedem zilnic.De cand ne-am despartit am mai vorbit foarte putin (el e foarte timid si fricos), chestii banale, ma mai tachina si altele.Eh,de cand ne-am despartit, in fiecare pauza sau oriunde ma vede, sta cu capul sucit dupa mine si nu isi ia privirea de la mine.M-am certat cu prietenul lui cel mai bun recent si imi lua apararea in fata lui..Am incercat sa ii zic ca inca mai tin la el si nu am reusit asa ca un prieten mi-a luat telefonul ieri intr-o ora si i-a dat mesaj cum ca as vrea sa ii zic ceva, eu i-am zis ca imi cer scuze si ca nu eram eu si a insistat sa ii zic asa ca i-am spus ca inca mai tin la el si nu mi-a raspuns nici acum.Cand am iesit din liceu, unul din prietenii lui incepuse sa il strige si sa ii zica : uite-o ma (radea acest prieten al lui) si am plecat, fara sa ma uit la ei.Ma asteptam ca azi sa rada iar cand ma vad si alte d-astea dar nici macar nu s-au uitat mai altfel la mine.Doar el se uita incontinuu, se vedea dupa fata ca e obosit sau suparat, avea cearcane oricum. Faza e ca prietenele lui ma plac mult si am auzit cand ii ziceau ca e prost si alte din astea.Nu stiu daca are rost sau nu,eu vreau sfaturi fiindca nu stiu,eu zic ca daca era ceva mi-ar fi zis, il cunosc bine si e super timid, niciodata nu imi raspundea la faze din astea dar nu stiu

Răspuns Câştigător
| precious30 a răspuns:

Buna,cel mai bine ar fi sa vorbiti doar voi doi fata in fata. Daca spui ca este timid ii va fi greu sa vorbeasca la liceu mai ales daca prietenii lui stiu ca v-ati despartit. Sfatul meu este sa vorbesti cu el fara altcineva de fata.Succes! :*

7 răspunsuri:
| MickeyEs a răspuns:

Timiditatea e asta. Care dintre voi a greșit? Eu cred că te place și vrea să ascundă asta. Bărbații sunt orgolioși, n-ai ce să le faci.

| asdfghjkl666 a răspuns (pentru MickeyEs):

Pai mai mult eu am gresit, ma comportam aiurea cu el in ultimu timp si el mi-a zis ca nu se mai simte la fel de bine asa ca ne-am despartit

| Andraaa26 a răspuns:

Eu cred ca si el simte la fel dupa ce ai spus aici, poate ii e doar teama sa iti raspunda, tu ai spus ca nu iti raspundea la faze din astea poate o sa.ti raspunda cand va mai prinde curaj. Du.te la el, vorbeste.i fata in fata, nu il pierde daca tii la el. Bafta!

| Roxypentrucaasavreaupentrucaasaimiplace a răspuns:

Daca e timid, fa tu primul pas si incearca sa vorbesti cu el. Voi doi inca mai tineti unul la celalat si e pacat sa va iubiti unul pe altul si sa nu stiti smug Bafta, te pup :*

| asdfghjkl666 a răspuns (pentru Roxypentrucaasavreaupentrucaasaimiplace):

Pai i-am zis ca mai tin la el si nu mi-a zis nimiclaughing

| ErikaEri a răspuns (pentru asdfghjkl666):

Poate se teme ca in urma unei impacari incerte, va fi ranit de catre tine. stii unele persoane prefera sa renunte la altele, in cuplu vorbind, de teama. teama ca '' ma va parasi'' ''nu sunt destul de bun\buna si mai bine sufar acum putin, decat mai tarziu mai mult''

| asdfghjkl666 a răspuns (pentru ErikaEri):

Sincer,e genul caruia ii e frica de dezamagiri, dar din moment ce stie ca eu tin mult la el, nu ar avea ce dezamagire sa aiba