| OneDirectionForever1D a întrebat:

Hei.Eu si prietenul meu am vrea sa facem dragoste in viitorul foarte apropiat. Faza e ca eu sunt virgina.Si,sincer imi e cam frica sa fiu dezvirginata...Ce sa fac?—

Răspuns Câştigător
| LoLyCa a răspuns:

Fa sex doar cand esti pregatita pentru. ca daca nu vei regreta ce ai facut! tine minte doar cand te simti pregatita!

13 răspunsuri:
| Laurentiu_4547 a răspuns:

Presupun ca el nu e virgin, el trebuie sa fie foarte atent cu tine sa fie tandru si totul o sa fie bine, nu ai de ce sa iti fie frica, hai curaj. Mult succes si inca un sfat sa va protejati.

| danutza91 a răspuns:

In primul rand nu o face pana cand tu iti vei dori asta s-ar putea sa regreti amarnic toata viata. spune'i sa mai astepte sa aiba rabdare cu tine si daca te iubeste te asteapta

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Daca nu esti pregatita, nu o facehappy. Iar el, daca tine la tine, va accepta si nu va face presiuni asupra ta.
Oricum, toti trecem prin asta...si fete si baieti (ma rog, e putin diferit, dar totusi... exista "prima oara'' la totilaughing )happy.

| Ichnat a răspuns:

Sa astepti pana esti pregatita! happy

| Ycu a răspuns:

Sex.

Răspuns utilizator avertizat
| Against a răspuns:

Asteapta pana esti pregatita, si pana o sa iti fie mai putin frica

| hunterr a răspuns:

Pai nu prea ai mare lucru ca sa faci...decat sa comunici cu el despre asta, sa iti dea incredere si sa fie grijuliu cu tine prima data... Daca mai ai si alte nelamuriri imi poti lasa un mesaj cu idul tau si discutam mai amanuntit!

| Nebunatyca69 a răspuns:

O data si o data tot vei fi dezvirginata, Deci. happy. Toate fetele trec prin asta, uite, eu de exemlu, eram ca tine happy. Depinde ce varsta ai? E dureros putin la inceput, depinde si de coprul tau, si de partenerul tau happy. Pe mine una m-a durut, am trecut prin niste faze naspa, dar ma rog, la tine nu cred ca va fi cazul, Un sfat : daca o faci, spune-i partenerului tau sa o faca incet, nu repede, pentru ca tu vei avea probleme. happy.

| AllForOneAndOneForAll a răspuns:

Trebuie sa infrunti frica pana la urma vei face

| monycutzza a răspuns:

Hey, si eu sunt virgina si imie si mi-e frica de acel moment, dar cred ca mai bine este sa stai linistita si sa astepli momentul in care vei fi intr-adevar pregatita

| Veleno1 a răspuns:

Ramai virgina daca ti-e frica laughing

| alicris a răspuns:

Daca iti e frica poate nu e timpul sa faci sex... dar daca baiatul e romantic si se comporta foarte frumos cu tine in pat va fi la fel si va avea grija, ai incredere in el mai ales daca va iubiti si daca va decideti sa o faceti protejati-va :*