| xNiccox a întrebat:

Hei everbodyhappy..Am o problema la care mi-ati putea da un raspuns multi sad...So I want your help; x.
Acum 3 saptamanii de ziua mea am iesit afara cu 3 prietene foarte bune(Crissu, Nico si Raluca).Iar Raluca a venit cu niste prieteni din "grupul ei".Un baiat Alex(alias Pupa), si mai multi.n-are rost sa ii enumar..Toate bune si frumoase..Am facut cunostinta, ne-am inprietenit, bla-bla..Cu Pupa m-am inteles cel mai bine..Si dupa o saptamana mi-am cam dat seama ca-l plac..Si am aflat de la Crissu ca si el ma place.Bunpuppy dog eyes..Ne-am combinat..Era frumos; x.Dar a durat doar 4 zile..Caci mi se parea distant..Si nu voiam sa ma indragostesc si sa sufar ca nu ii pasa luistraight face x_x.Iar pe 7 mi-a dat mesaj ca "Mi-e dor de tine"..Am crezut ca face misto. Apoi mi-a zis ca vrea sa ne inpacam si ca ma iubeste..Nu stiu ce sa cred...Adica m-am inpacat cu el, sunt fericita dar oare merita sa cred in "iubirea" lui? Merita sa am incredere in el? Apropo.E genu care nu minte, am aflat de la Raluca(care-l cunoaste de 1 an)
Aa da..am facut 15 ani:p iar el are 18(daca conta:d).
Deci asta'i marea mea problema..Va rog sa raspundeti cat mai sincer..Si nu este o intrebare grea, sau asa consider eupuppy dog eyes
Thanks; x. Fundita si multe voturi:*

Răspuns Câştigător
| Anca16188 a răspuns:

Pai da..merita, daca te-a cautat el! Numa sa nu faca misto de tine.dar daca e sincer merita :* Funda? big grin

9 răspunsuri:
| greyhound a răspuns:

Si reciproca e valabila (chiar mai valabila) in sensul ca daca cele de 18 ani se uita dupa cei de 22-23, amaratii se orienteaza si ei spre urmatoarele

| greyhound a răspuns:

Dragoste de fraieri! sau tineri adolescenti whatever.
Toata povestea asta suna ca o pizza reincalzita. Cumperi o pizza, o mananci cu pofta dar mai raman 2 felii; dupa ce se racesc zici ca nu mai sunt bune asa reci (ceea ce e complet adevarat) dar din nu stiu ce motiv nu le arunci.
A 2a zi cand vii de la munca/scoala lihnit parca feliile alea de pizza iti fac cu ochiul (asa reci cum sunt) si le infuleci de parca nu s-ar fi intamplat nimic si mai si zici "Doamne ce bune au fost".
Morala : cine naiba mananca pizza doua zile la rand laughing
Anyway tu daca zici ca-l placi, nu te plictiseai de el dupa 3 zile, el daca te placea.te placea si gata, nu sovaia (e o chestie barbateasca, nu mai dezvolt)

| olivikkka a răspuns:

Esi cu el asa ca intre prieteni vezi cum se comporta si daca mai simti ceva pentru el apoi ia decizia, bafta

| Pimpux a răspuns:

TE IUBESTE? dupa 4 zile? ahahahahahha careva sa ma opreasca. Iubirea a ajuns o bataie de joc. habar nu aveti ce e aia iubire.

Răspuns utilizator avertizat
| Asdfghjklm a răspuns (pentru EllaBlackEyes):

Mai bine sa se "inpace" mai intai cu gramatica.

Răspuns utilizator avertizat
| Asdfghjklm a răspuns (pentru EllaBlackEyes):

Cine stie. Mie sincer imi pare rau de noua generatie care cauta numai dragostea, si datorita ei apare o alta generatie de analfabeti. Adicae normal sa iti placa un baiat si d-astea dar mie mi-ar fi rusine sa scriu asa si sa visez la "dragostea eterna" din zilele noastre.

| XcrisSSx a răspuns:

Buna.Eu cred ca si baiatul nu stie ce simte. Daca este iubire adevarata te va face o fata fericita si ti-as dori din tot sufletul sa fi dar na daca doar 4 zile a durat si dupa ceva timp te suna iar nu stiu incearca sa vezi cum este si daca este la fel de distant nu te iubeste si sta cu time de plictiseala.Bafta!