Pentru wolder,, poate n-ai stiut ca cel mai puternic afrodisiac masculin este transpiratia lui.Ia aminte inainte de a te pronunta.
Stai linistit, am lucrat la un sexshop si stiu prea bine chestiile astea. Chiar vindeam parfume pe baza de FEROMONI, si DA, asa se numeste substanta secretata de corpul uman ce atrage sexul opus. Deci, te-am facut!
Woooooow.Era cat pe ce sa mor prost.Norocul a dat peste mine intalnindu-te. Auzi ma, sa nu stiu eu ca e vorba de feromoni? Pai mai copile tu nu erai nascut ( sunt convins ca ti-as putea fi parinte) cand eu studiam la facultate la materia numita biologie (oare tu ai auzit de aceasta materie) rolul feromonilor in compotamentul sexual si atractia sexuala mai ales in lumea animala. Daca ai macar o circumvolutiune pe creierasul tau, ai fi putut sa-ti dai seama ca nu am amintit de transpiratie din intamplare sau fara rost, fara a sti despre ce vorbesc. Cred ca nu ai auzit de materia numita LOGICA, ti-as propune sa mai pui si tu mintea la contributie. Oare care pe care ne-am facut
Un om inteligent nu judeca fara sa cunoasca! Nu stii tu cata logica sau biologie am facut eu, tinand cont de faptul ca am avut aceste materii la scoala. Opreste-te din judecat si gaseste-ti alta ocupatie mai buna. Eu nu te-am jignit, asa ca repet: Las-o balta!
Pentru Wolder, Cine te crezi tu de iti permiti sa dai sfaturi si sa emiti aceste concluzii? ""Opreste-te din judecat si gaseste-ti alta ocupatie mai buna. Eu nu te-am jignit, asa ca repet: Las-o balta!"" Incheierea acestei ultime fraze cum o percepe un om cult si civilizat? ""........si DA, asa se numeste substanta secretata de corpul uman ce atrage sexul opus. Deci, te-am facut! ""Acest il consider un afront si o jignire facuta de o mucoasa needucata fara cei 7 ani de-acasa.
Natural sau sintetic?
Exact.
Prefer parfumul cu feromoni cu miros sau fara. Transpiratia nu e deloc atragatoare
..._6709 întreabă: