| robo7 a întrebat:

Hei fetelor din zodia scorpion voua ce va place la un baiat? si cum puteti fi cucerite?

Răspuns Câştigător
| novem a răspuns:

Robo7 de obicei sunt foarte interesata de zodii, uneori chiar facand o obsesie din chestia asta, o sa ma interesez si de zodia ta si poate reusesc sa-ti dau niste sfaturi folositoare...acum,revenind la subiect pentru a cuceri o fata scorpion trebuie in primul rand sa-i fii un foarte bun prieten, asta doar daca vrei sa stai o perioada indelungata cu ea. daca vrei doar sa stai cu ea pentru ambalaj nu e prea greu sa o aduci la tine trebuie doar sa-i arati ca-ti pasa un pic de ea. ceea ce-ti pot spune este ca daca tu chiar o placi cu adevarat ar trebui sa-i devi cel mai bun prieten in felul acesta va vedea si ea ca tu esti alesul inimii sale... sper sa nu te fi bagat in ceata
apropo nu incerca niciodata sa calci un scorpion pe coada, daca vei face asta ori ii vei prierde pentru totdeauna prietenia cu el, ori vei face mari sacrificii ca sa intri din nou in gratiile acestuia
P.S. vrei sa mai revin cu informatii dupa ce voi afla mai multe despre zodia ta?

18 răspunsuri:
| SmokeyEye a răspuns:

Sa fie spontan baiatul, glumet. Sa fie mai presus decat restul baietilor din jurul lui si sa aiba mereu o replica inteligenta. E baiatul perfect pentru o scorpie

| Pufulete456 a răspuns:

Eu sun scorpion (fata) si raspunsul lui Novem este perfect! Chiar asa sunt laughing

| fgsxbfhg a răspuns:

Pai mie imi place sa fie matur si copilaros inacelas timp sa fie dulce si totodata dur sa zambeasca mereu si sa fie serios cand trebuie... eu am cazut ferm indragostita de oki si felul lui de a fi dar astea difera de la om la om laughing nu stiu daca te-am ajutat la ceva happy

| noname29 a răspuns:

Pai maine merg la mol sa ma vad cu pitagora daca stie el rapsunsul la intrebarea ta til zic :* funda? :*

| novem a răspuns:

Pai...depinde ce zodie este acel baiat.mie imi plac in mod deosebit baietii din zodia balantei, care este stilat si stie sa se comporte de obicei cu o fata.nu-mi plac baietii care-mi ignora sentimentele si care par indiferenti fata de orice legat de mine

| robo7 explică (pentru novem):

Eu sunt capricorn.

| novem a răspuns:

Robo7 de obicei sunt foarte interesata de zodii, uneori chiar facand o obsesie din chestia asta, o sa ma interesez si de zodia ta si poate reusesc sa-ti dau niste sfaturi folositoare...acum,revenind la subiect pentru a cuceri o fata scorpion trebuie in primul rand sa-i fii un foarte bun prieten, asta doar daca vrei sa stai o perioada indelungata cu ea. daca vrei doar sa stai cu ea pentru ambalaj nu e prea greu sa o aduci la tine trebuie doar sa-i arati ca-ti pasa un pic de ea. ceea ce-ti pot spune este ca daca tu chiar o placi cu adevarat ar trebui sa-i devi cel mai bun prieten in felul acesta va vedea si ea ca tu esti alesul inimii sale... sper sa nu te fi bagat in ceata
P.S. cand ma voi informa despre zodia ta vrei sa mai revin cu ceva informatii?

Mersi de sfaturi. da chiar o plac si voi incerca sa-i devin un prieten bun
orice informatie e bine venita, daca ai timp.

| novem a răspuns (pentru robo7):

Sty cumva si pe cat e nascuta fata pe cate tu o placi?

1 noiembrie

Ok deci inseamna ca e prima decada si ca nu e la fel de posesiva si de razbunatore insa e pretentioasa in ceea ce priveste prietenii, asa ca ai grija cum ii intrii in gratii.iar tu pe cat esti nascut?

11 ianuarie big grin

Scuze daca sunt cam curioasa...dar imi poti spune ce clasa esti si cati ani ai?happy

Daca esti atat de curioasa... 15 ani si cls 9 B

Ok...nu credeam ca voi da vreodata sfaturi celor mai mari... straight face.in fine te-am lamurit in legatura cu viitoarea ta relatie?

Tu m-ai lamurit, dar ieri de exemplu nici n-am vorbit pentru ca noi avem pauza doar de zece minute si cum profesorii sunt cam. ne mai tin si in pauze si deabi am avut timp sa ma ridic din banca. iar ea vine din alta parte cu un baiat cu care a fost in generala si se intelege fb cu el. sunt ca fratii, nu-mi fac griji ca va fi cu el, dar cum sa-i devin eu cel mai bun prietenstraight facestraight face

| novem a răspuns:

Artlover are dreptate...ar trebui sa fi spontan si sa-i acorzi multa atentie.

| Astefanoaei_Oana_Gabriela_1997 a răspuns:

Un scorpion ca sa fie fericit are nevoie de un alt scorpion..clar laughing)