| madutzaaa_1569 a întrebat:

Hei fetelor.ma adresez in primul rand voua aici...Am o mare problemasad Menstruatia la mine dureaza cca. 10-14 zile si vine dupa 2 saptamani maxim 3 dupa ce mi s-a terminat deja. Uneori curg si cheaguri si ma doare si burta. M-am saturat. Mama vrea sa ma duca la ginecolog neaparat insa eu ma impotrivesc pentru ca na am 14 ani si imi e un pic rusine si stiu ca nu ar trebui sa imi fie dar asa sunt eu mai introvertita mai pudica nu stiu cum sa zic.Va rog mult sa imi spuneti daca ma "pune pe masa" de la prima consultatie si daca ar trebui sa iau anticonceptionale. Am auzit ca ingrasa si chiar mi-as dori sa mai iau ceva kile in plus. MULTUMESC MULT!

Răspuns Câştigător
| NuExista a răspuns:

Daa te inteleg.asa eram si eu.da eu zic sa te duci la ginecolog... si nu pentru dureri.ca oricum nu are ce sa iti dea decat anticonceptionale.mai reduc putin da. oh go on.eu zic sa iei Ibuprofen, da serios du'te.mai mult sa vezi de ce tine atata.crede'ma 10-14 zile e mult, f mult.

Oricum acolo o sa vezi ca maicata o sa stea afara.nu ai de ce sa iti fie rusine.el te poate ajuta. big grin
Hai Bafta si.te rog eu du'te:*

5 răspunsuri:
| pinky_2278 a răspuns:

Si mie mi s-a intamplat sa nu mi-a venit in luna februariesi mama a vrut sa ma duca la ginecolog dar nu m-a dus pentru ca in luna martie mi-a venit si a durat putin mai mult decat de obicei.Curgea cu cheaguri si la mine si vreau sa-ti spun ca asa ceva e normal.Deci,nu te panica in privinta chiagurilorwinking

| elizuca_6855 a răspuns:

Sunt de parere ca ar trebui sa asculti ce spune mama ta,si sa mergi cu ea la un ginecolog, pentru ca mai tarziu poti sa ai probleme grave, poti chiar sa ramai sterila...asa ca ai grija de tine, de sanatatea ta...

| DAC a răspuns:

Exact asa sunt si eu...
Dar am gasit pastile care se pare ca imi fac bine, singurele care intr-adevar imi fac bine. Daca te ajuta cu ceva, se numesc KETONAL happy
Iar despre partea cu ginegologul, nu stiu ce sa zic... poate ar trebui sa te duci, posibil sa ai ceva, desi nu cred.
Anticonceptionalele se ia pentru a preveni sarcini nedorite, nu pentru durerile menstruale.
Bafta!

| Vanne a răspuns:

Inseamna ce te maturizezi uita-te la mine am 11 ani si deja mi-a venit si mama mi-a zis ca e ceva normal la fete sa li se intample asa ca mie acu un an asa mi s-a intamplat da acu e mai bine doar ca am luat niste pastile da nu mai stiu cum se numeau intreaba si tu medici da ai grija sa nu iei prea multe ca dupa aia nu te mai dezlipasti de ele. mult succes sper sa te ajute sfatul meu.

| Tania a răspuns:

Deci ia calciu cand trebuie sa iti vina si in zilele in care esti.
Sau injectii cu, calciu, mie mi-a trecut in 3 zile cand am fost in spital.
Inainte de ginecoloc incerca neaprat sa iei calciu, dar e bine ca stie mama ta si pana la urma are sa se rezolve problema.