| Deelicious123456789 a întrebat:

Hei fetelor! revin, cu aceeasi problema. astazi e a cincea zi de intarziere a menstruatiei, ma dor sanii si sunt intariti, exact ca inainte de menstruatie. burta ma mai inteapa asa din cand in cand, parca ma atentioneaza. iubitul meu imi spune sa stau linistita pentru ca oricum a fost protejat si n-avea cum sa raman insarcinata. aceleasi lucruri mi le spun si prietenele. am facut un test acum 2 zile din urina de dimineata si a iesit negativ, dar nu mi-a intarziat niciodata asa mult. si nu prea pot sa stau linistita! el e asa calm, ca ma enerveaza cat de linistit e.
nu mi-a intarziat niciodata mai mult de 2-3 zile. acum incep sa-mi fac griji.am senzatia ca innebunesc! ati patit vreodata asa ceva? voi ce spuneti? exista vreo sansa sa fiu insarcinata? vrea sa mai fac un test peste 2 zile. daca iese si acela negativ, voi ce ziceti? sa mai astept sa apara menstruatia? multumesc anticipat!sad

5 răspunsuri:
| foxi a răspuns:

Testu e facut prea devreme pentru a fi aproape de adevar! Repeta testul la 21 zile!

| mona a răspuns:

Poti sa repeti testul peste cateva zile daca nu ti vine pana atunci, dar nu cred ca esti insarcinata, mie mi a intarziat 21 de zile anul trecut si nici acum nu stiu de ce

| alexiaa a răspuns:

Daca ai facut un test si e negativ, linisteste-te. Uneori mai intarzie din diverse cauze(dereglari hormonale, etc).Dar poti sa-ti mai faci unul pentru siguranta.Stiu ca te enerveaza pasivitatea partenerului tau,dar,e barbat,nu te intelege, ca la o adica tu suferi, nu el.

| Anonim210795 a răspuns:

Nu cred ca esti insarcinata...Toata lumea face ce ati facut voi. Nu ai dc sa te ingrijorezi din moment ce ati facut protejat. Se intampla ceva cu organismul tau dar nu trebuie sa intri in panica. O sa fie totul bine:*

| fusu a răspuns:

Buna draga mi-a daca iubitul teu s-a protejat stai linistita, ai putini sanse a fi mamica