La poza unei fete super sexy si single? Intreb pentru ca asta ar schimba cu totul situatia.
Aş lăsa şi eu un comentariu de genu unuia şi mai super sexy şi musculos şi single.
P.s. Mişto nume ţi-ai pus
Habar n-am Mi-am ales un prieten care nu are astfel de manifestari. Sau cel putin nu le face publice, din respect
Probabil ca l-as trimite sa ii faca ce vrea sa ii faca si sa si ramana cu ea. Nu sunt o isterica, nu fac crize de gelozie, stiu ca sunt departe de a arata perfect si inclusiv eu ma uit dupa baieti frumosi. As intelege sa se uite dupa o tipa, sa vorbeasca cu baietii despre ce i-ar face (si fetele fac asta ), dar cat timp e cu mine pretind respect. Si e lipsa de respect sa faci astfel de afirmatii intr-un spatiu public (pentru ca fb si altele asemenea au devenit spatii publice) unde oricine poate vedea ce ai scris. M-as simti prost sa vad astfel de chestii scrise de el, vazute de prieteni comuni cu care ma intalnesc pe strada sau ies in oras!
Probabil mi-as pierde increderea in el si nu i-as mai acorda atata atentie ca pana atunci.
Nu m-ar interesa!
Aș privi asta ca o oportunitate să mă dau și eu la alți băieți cu motivul că "îi întorc favoarea"! dacă se ajunge la despărțire... trec la nr. 2.