| CodrinaVladiana16 a întrebat:

Hei frumosilor! Am o dilema.Plac un baiat de toamna trecuta, la inceput in primele luni ne cicaleam, dupa cateva luni mergeam pe strada de brat, iar dupa cateva luni ne sarutam prin parcuri.Dar NU suntem impreuna.Si s`a facut un an de cand il plac...Defapt il iubesc.Dar deodata nu ne-am mai vorbit si el tot spunea ca sunt urata si ca nu ma place...(P.s.:Nu sunt urata si nu stiu de ce spune asta.)Iar saptamana asta se tot da la fete de fata cu mine.Ce sa fac?

Răspuns Câştigător
| BlakeLively a răspuns:

Hei frumoaso, lasa-l pe bou sa plece. Isi va da seama ce a pierdut cand te va vedea cu altul de brat, sarutandu-va.
Good luck! :*

17 răspunsuri:
| h3r a răspuns:

Suntem urâți.
Și să nu te mai săruți prin parcuri!

| CodrinaVladiana16 explică (pentru h3r):

Tineretu`asta...Avem obrazul atat de gros incat ne pupam prin parcuri.Sa ne fie rusine...

| h3r a răspuns (pentru CodrinaVladiana16):

Cam da.

| OoBunnyoO a răspuns:

Daca el nu a vrut nici macar sa recunoasca faptul ca ati fost impreuna, desi va sarutati si aveati parte de momente oarecum intime, parerea mea este ca pentru el tu ai fost doar o distractie. Si asa esti si acum, din moment ce lui nu ii pasa cum te simti.
Sfatul meu ar fi sa incerci sa uiti de el si sa cunosti alte persoane.

| Danysan a răspuns:

Pai ori e prea las si prostalau ca sa iti propuna o relatie si ar fi bine sa o faci tu.Ori nu e decat un smecheras care ai place sa filtreze cu toate fetele si nimic mai mult.I-al deoparte si da cu el de asfalt sa vezi ce are in capsor.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

In locul tau nu l-as mai baga in seama, s-a prins ca il placi si nu faca altceva decat sa te tachineze pana la momentul in care ai vei sarii tu in brate, aluia doar asta-i trebuie, te baga in pat (daca ajungeti acolo ) dupa care iti da un sut in cur ca la mingea de fotbal

| CodrinaVladiana16 explică (pentru anonim_4396):

Mingea*...In pat nu cred ca vom ajunge.Multumescbig grin

| anonim_4396 a răspuns (pentru CodrinaVladiana16):

Scuze, asa sa faci, este un don juan si nimic mai mult

| Demonull a răspuns:

Nu sariti asa.partea pentru hei frumosilor era doar pentru mine, sorry TPU sad
ps: solutia pentru tine :sa l ignori.

| BlakeLively a răspuns (pentru Demonull):

Funny you!

| CodrinaVladiana16 explică (pentru Demonull):

Nu il pot ignora.Am vrut dar pur si simplu nu pot.In plus sunt in clasa cu el...Alt sfat cu gasesti?

P.S.: De ce ai ranit TPU asa tare?puppy dog eyes

| Demonull a răspuns (pentru BlakeLively):

De fapt acesta este adevarul big grin

| Demonull a răspuns (pentru CodrinaVladiana16):

Impusca-l.
stiu sinceritatea mea doare, dar imi place sa fiu sincer cu TPU happy

Spuneam adevarul cand ziceam ca esti amuzant. big grin

| Demonull a răspuns (pentru BlakeLively):

Minti!

Nu mint. big grin

| cdu92 a răspuns:

Degeaba iti spunem noi sa il ignori cand tu spui ca nu poti face asta.Cel mai bine ar fi sa te orientezi spre altcineva...