Hei frumoaso, lasa-l pe bou sa plece. Isi va da seama ce a pierdut cand te va vedea cu altul de brat, sarutandu-va.
Good luck! :*
Tineretu`asta...Avem obrazul atat de gros incat ne pupam prin parcuri.Sa ne fie rusine...
Cam da.
Daca el nu a vrut nici macar sa recunoasca faptul ca ati fost impreuna, desi va sarutati si aveati parte de momente oarecum intime, parerea mea este ca pentru el tu ai fost doar o distractie. Si asa esti si acum, din moment ce lui nu ii pasa cum te simti.
Sfatul meu ar fi sa incerci sa uiti de el si sa cunosti alte persoane.
Pai ori e prea las si prostalau ca sa iti propuna o relatie si ar fi bine sa o faci tu.Ori nu e decat un smecheras care ai place sa filtreze cu toate fetele si nimic mai mult.I-al deoparte si da cu el de asfalt sa vezi ce are in capsor.
In locul tau nu l-as mai baga in seama, s-a prins ca il placi si nu faca altceva decat sa te tachineze pana la momentul in care ai vei sarii tu in brate, aluia doar asta-i trebuie, te baga in pat (daca ajungeti acolo ) dupa care iti da un sut in cur ca la mingea de fotbal
Mingea*...In pat nu cred ca vom ajunge.Multumesc
Scuze, asa sa faci, este un don juan si nimic mai mult
Nu sariti asa.partea pentru hei frumosilor era doar pentru mine, sorry TPU
ps: solutia pentru tine :sa l ignori.
Funny you!
Nu il pot ignora.Am vrut dar pur si simplu nu pot.In plus sunt in clasa cu el...Alt sfat cu gasesti?
P.S.: De ce ai ranit TPU asa tare?
De fapt acesta este adevarul
Impusca-l.
stiu sinceritatea mea doare, dar imi place sa fiu sincer cu TPU
Spuneam adevarul cand ziceam ca esti amuzant.
Minti!
Nu mint.
Degeaba iti spunem noi sa il ignori cand tu spui ca nu poti face asta.Cel mai bine ar fi sa te orientezi spre altcineva...
AndrewTate7789 întreabă: