anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Hei! Funda! intrebare la care as dori sa imi raspunda si fete si baieti, ..cum fac un baiat la psihic? adica sa il fac sa ma ceara in combinatie,.el se uita oarecum dupa mina,.dar mi.a zis ca nu am nici o sansachatterbox!

3 răspunsuri:
| JustThat a răspuns:

Flirteaza cu el dar totusi da'i de inteles ca e doar o gluma si ca nu-l vrei. Sau incearca sa'l faci putin gelos happy

| missoriginal a răspuns:

Pff...acum daca se uita cineva la tine inseamna ca simte ceva pentru tine?
Si eu ma uit la un coleg de clasa in ore dar doar pentru ca e nou si vreau sa vad cum reactioneaza,sau ma uit la un vecin de`al meu uneori mai insistent dar doar pentru ca are un abdomen bine lucrat deci faza cu,, se mai uita oarecum la mine''cade! Chiar tu ai spus,, oarecum''deci...
Plus ca ti-a spus ca nu ai nici o sansa cu el, deci nu e interesat.
Crede`ma ca daca totusi simtea si cea mai mica atractie pentru tine nu spunea asa ceva.
Insa... daca tot vrei tu sa il cuceresti, zambeste`i frumos, fii prietenoasa k din experienta mea de cuceritoare inraita cam asta ii atrage pe baieti.
Intr`un cuvant:INOCENTA
Poate el e mai...cum sa zic...linistit.Poate prefera un anumit tip de fete.Si daca te tii dupa el si il sufoci cu combinatii si bla bla nu faci nimic.Ba mai mult, el isi va pierde interesul

| Cicolatamaruie a răspuns:

Daca se uita dupa tine, inseamna ca-l interesezi.Ti-a spus asa ca sa te intarate si sa te straduiesti sa-l cuceresti.E doar o tactica pe care o folosesc si fetele si baietii; din ce-i dai mai putina importanta persoanei respective, din aceea ea cauta sa-ti capteze atentia! fundita?