| eu.;] a întrebat:

Hei >girlsssbig grin< cum a fost prima voastra noapte de sex si la ce varsta s-a intamplat? vi se pare normal ca o fata sa isi piarda virginitatea la 13 ani?straight face

Răspuns Câştigător
| an4k a răspuns:

Buna...parerea mea e ca la 13 ani e cam devreme p-u ca nu esti inca normal dezvoltata... Puiule nu te grabi ca mai apoi sa nu-ti para rau de ceea ce ai facut, o sa ai timp, toate la timpul lor!

Dar referitor la domnisoara ce a raspuns de 16 ani jumate eu as spune ca important e sa fie din dragoste...eu la fel mi-am inceput viata sexuala la 16 ani si nu imi pare de loc rau p-u ca am facut-o cu persoana iubita! Ne iubim si acum fff mult...Bafta aveti grija de voi :*:*

19 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

S`a intamplat la 16 ani jumate`, adica acum cateva lunibig grin...
sunt cu prietenul meu d un an si 3 luni si il iubesc enorm si si el ma iubeste, de aceea am facut-o...
si in nici un caz nu mi se pare normal ca la 13 ani sa-ti incepi viata sexualarolling eyes...
ast si eu pareri.big grin
vi se pare ca am facut-o prea repedebig grin?

| EU_3383 a răspuns:

Eu am 19 si stau intre : s-o fac sau nu? big grinbig grinbig grin
dar la 13 nu prea cred ca e virsta potrivita. mai asteapta putin si o sa fie si mai interesant. vei intelege mai multe.
parerea mea.

| Puffulets ♥ a răspuns:

13 oh go on laughing nu mai tin minte, dar apoi a fost ok :*

| Lost In Your Smoke™ a răspuns:

La 13 ani? Am 13 ani si sincer. nu ma simt pregatita. adica. nici la 18 nu stiu daca sunt pregatita da la 13? Propuneri sunt multe, depinde cat de tare ai caracteru`. stii melodia aia gen " fetelor, nu din prima seara[-x" nu crezi ca are dreptate? ia gandeste-te la consecinte. smug
Take care.

| Spikey a răspuns:

13 ani? haha ce disperate.

| lextim a răspuns:

Logic ca nu mi se pare normal. cel mai rau e ca lor, fetelor de 13 ani li se pare normal. ele cred ca au varsta potrivita si nu realizeaza cat sunt de mici!
mai rau e ca abuzeaza de naivitatea lor baieti mai mari de 18-20 de ani.
prima mea noapte a fost superba, la 17 ani. n-am vrut s-o fac pana cand n-am fost sigura ca va fi din dragostewinking acum am 25 si inca sunt cu baiatul acela:Xtongue

| lextim a răspuns:

Am intalnit cazuri la fete care s-au dezvirginat la 11 ani.

scuze pentru al doilea raspuns

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Cam devreme hihi de la 15 incolo. oricum sunt alte moduri de a face sex dar nu cred ca esti indeajuns de curajoasa. vb din perspectiva unei fete big grin

| Razvan a răspuns:

Normal nu e dar aceasta este urmarea faptului ca educatia sexuala lipseste din scoli.In loc sa faca avione de hartie la diringetie mai bine s-ar introduce in programa o ora de educatie sexuala si astfel ar multumi pe toata lumea. N-ar mai fi impinse de curiozitate sa incerce ceva pe care oricum mai devreme sau mai tarziu il face toata lumea.Si poate ar invata sa deosebeasca adevarul de vrajeala.Si poate s-ar proteja mai binewinking

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Adica cum sa o piarda? daca are grija de ea?

| Dan a răspuns:

Ce intrebare draguta din partea ta! Noroc!

| LOVEsick a răspuns:

Eu am 17 jumatate si sunt inca virgina. Cel mai probabil o sa mi-o pierd in curand, si n-o sa-mi para rau deloc. Imi iubesc prietenul si sunt constienta si sigura ca sentimentele imi sunt impartasite. Ma bucur ca a avut rabdare cu mine in ceea ce priveste subiectul si ca m-a facut sa-mi doresc sa fac pasul asta cu el.

In ceea ce priveste inceperea vietii sexuale la 13 ani, consider ca e prea devreme. Fetele sunt imature la varsta aceea si naive, plus ca poate avea urmari grave, precum cancerul de col uterin. Le-as sfatui sa ma astepte, la 13 ani, se pot bucura de copilarie.

| Meandjustme a răspuns:

Nu nu mi se pare deloc normal.Eu am 17 si nici macar nu m-am gandit la asa ceva.Adica dupa parerea mea cel mai bine e sa fii majora cand decizi sa faci acest pas sau cel putin sa te simti pregatita si sa fii pregatita psihologic si fizic si sa fii foarte sigura de sentimentele tale pentru partenerul tau, oricum nu mai devreme de 16 ani sub nici o forma.
Nu stiu, parerea mea.

| guardian_angel:X:X a răspuns:

Uite eu am 13 ani si nu ma simt pregatita pentru asta...depinde cat curaj ai sa faci asta desi mi se pare o varsta cam mica pentru a face acest pas maretongue

| คเค๓เк a răspuns:

Cum bai sa faci sex la 13 ani? adica nici nu esti suficient de dezvoltata...frate sex va trebuie voua indikt ar fi la 18 sau 16-17 hai sa zicem ca ar merge si la 15 daca esti suficent de dezvolta...

| SnicK a răspuns:

Nu mi se pare sa fie ceva normal.
Mai pe scurt fetele is niste c**ve care o fac, dar fara bani. happy

| Puffulets ♥ a răspuns:

Bai disperate sau nu asta e!
asa-i cand esti mica, nu gandesti!
asta e. faptul e consumat happy 5 minute placere si restul vietii regrete.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

La 13 ani, e mult prea devreme, cunosc pe cineva care a facut-o la 13 ani, si din primul contact, a ramas gravida. si dupa a afacut un chiuretaj... deci e mult prea devreme; cat despre mine, am 17 ani si ceva, sunt inca virgina, dar pentru cat timp nu stiu... am un iubit de aproape un an. pe care il iubesc si ma iubeste si ne gandim sa facem pasul asta; cat despre fetite de 13 ani care vor sa o faca la o varsta ata de frageda.: Traiti-va copilaria., aveti toata viata inainte pentru a face si sex ( pe langa altele)happy

| Jurnaldedecembrie a răspuns:

O fata la 13 ani nu e destul de matura sa aiba o relatie serioasa deci fetele care fac acest lucru ajung rau de tot!

Întrebări similare