anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Hei hei!
Am o problemă cu un comportament al iubitului.
Ce considerați ca ar trebui să fac, cu faptul ca își petrece mult timp la calculator pe jocuri.
Nu iese pe afară cu băieți prieteni, dar are prietenii lui pe discord și stă cu ei pe jocuri.
Ideea este ca se bagă acolo de dimineață până seara.
În cursul săptămânii, după muncă, tot acolo cu capul este.
Nu știu ce să mă fac cu el.
Dacă îi propun câteodată să ieșim mă refuză, câteodată acceptă. Uneori chipurile mai vine el și zice să ieșim dar în rest, nu știu. Stă numai cu capul acolo în jocurile lui, și dacă vorbim la telefon tot acolo în joc este, nu își ia 5-10min să discutăm calumea ca el tot atent acolo este….
Nu știu dacă e categoria bună vis a vis de acest caz, scuzați mă.

6 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Pai de ce nu vorbești cu el toate asta dacă nu te superi ca te întreb

suntserios
| suntserios a răspuns:

Pai si de ce nu ii zici lui treburile astea?

| dullcat a răspuns:

Buna.Datoria ta este sa ii spui lui, direct, calm, deschis, ca te simti ca a treia roata in relatia pe care o are cu PC-ul/jocurile, fiindca niste straini care doar isi dau cu presupusul nu vor putea face mare lucru.Normal ar fi sa aveti atat timp saptamanal de petrecut impreuna cat si timp individual pentru pasiunile proprii.

| darrio2007 a răspuns:

Iti raspund si eu cum au facut si ceilalti utilizatori.
De ce nu ii spui lui toate astea?
Nu ai curaj sau ti-e frica sa nu te lase singură?

anonim_4396
| anonim_4396 explică (pentru darrio2007):

I am făcut remarcă de mai mult ori, i-am zis și tot așa, dar el neagă și spune ca nu se joacă atât de mult. Dacă este așa cum spune, de ce nu poate da un semn de viață să vorbim și tot.
El doar neagă faptul ca se joacă ceea ce nu i normal căci îl văd și îl știu ca doar asta face și nu și ia timp să mai stea și cu mine. Ne vedem, trec pe la el dar și așa tot la calculator este mare parte din timp.

| darrio2007 a răspuns (pentru anonim_4396):

Se pare că nu e maturizat.