| kiatres56 a întrebat:

Hei hei, am si eu o problema, luna trecuta mi-a venit pe 26 cu 3 zile mai devreme dar sunt sigura ca era menstruatie pentru ca aveam cheaguri si a durat pana pe 30. Acum astept sa-mi vina, am o infectie urinara dupa cum zice o farmacista (usturime, durere la contact sexual si lichid urat mirositor )dar mi-a trecut dupa ce am luat cervocid ovule si tantum rosa. As vrea sa stiu daca exista vreo sansa sa fiu insarcinata, stiu ca ai o sangerare roz sau ceva, menstruatia ar trebui sa- mi vina zilele astea totusi doar ca sunt stresata foarte tare si am auzit ca ar putea intarzia putin

Răspuns Câştigător
| HazelEyes77 a răspuns:

Pai deocamdata nu ai de ce sa ti faci griji in privinta sarcinii avand in vedere ca nu exista o intarziere a menstrei. Ar trebui sa te preocupe doar sanatatea ta respectiv tratarea acelei infectii. Daca luna trecuta ai avut menstruatie si nu ai mai intretinut raporturi intime neprotejate in zilele fertile atunci n ai cum sa fii ramas gravida. Tu stii cum au stat lucrurile. Multa sanatate

| kiatres56 explică (pentru HazelEyes77):

El nu a ejaculat niciodata in mine doar ca sunt foarte stresata pe acest lucru...de asta zic

Răspuns utilizator avertizat
6 răspunsuri:
Răspuns utilizator avertizat