| AndreiAndutzu a întrebat:

Hei Hei TPU! Poti avea boli cu transmitere sexuala inainte de prima partida de dragoste?

Răspuns Câştigător
NOname
| NOname a răspuns:

Andrei, poţi să fii purtător de o boală cu transmitere (şi) sexuală fără să ştii, pe care ai contactat-o din greşeală, de asemenea, fără ştirea ta (şansele sunt mici, dar nu inexistente); deci, nişte analize înaintea începerii vieţii sexuale ar fi binevenite (este o măsură de siguranţă pe care ar fi bine s-o iei, ca, eventual, să nu o îmbolnăveşti pe partenera şi să te poţi trata).

18 răspunsuri:
NOname
| NOname a răspuns:

Desigur, deşi probabilitatea este mai mică.

| mona a răspuns:

Daca nu ai avut contact sexual niciodata eu nu cred ca poti avea aceste boli cu transmitere sexuala dar le poti lua dupa inceperea vietii sexuale

suntserios
| suntserios a răspuns:

Da, le poti obtine prin instrumental medical nesterilizat

| AndreiAndutzu explică (pentru suntserios):

Da inteleg dar eu nu am avut nici o treaba medicala sau de alta naura adica viata mia decurs normal

| AndreiAndutzu explică (pentru NOname):

Merci mult de sfat esti de treaba. pai normal eu nu vreau sa fac rau nimanui si nu vrau doamne fereste sa fac vreo prostie care mai putea costa chiar cu viata

| NOname a răspuns (pentru AndreiAndutzu):

Foarte bine. Ești un tânăr cu capul pe umeri, care nu se aruncă în viața sexuală fără să se documenteze.

Pai eu asa cred ca e normal

Crezi bine. : )

winking n-am ce sa fac asta-s eu

Îmi place că eşti şi modest. : ))

Da cel mai modest laughing)) Daca vrei sa vb te astept pe facebook sau mess

Mulţam de invitaţie, dar mi-am făcut deja alte planuri. Seară faină! : )

Bine bine cum zici uh laughing)))

Andrei, poţi să fii purtător de o boală cu transmitere (şi) sexuală fără să ştii, pe care ai contactat-o din greşeală, de asemenea, fără ştirea ta (şansele sunt mici, dar nu inexistente); deci, nişte analize înaintea începerii vieţii sexuale ar fi binevenite (este o măsură de siguranţă pe care ar fi bine s-o iei, ca, eventual, să nu o îmbolnăveşti pe partenera şi să te poţi trata).

| Azµre a răspuns:

Da, sigur că da. Printre acestea se numără Hepatita, infecții cu diferite bacterii E-coli, candida, chlamidya și multe altele...

| Killa93 a răspuns:

What?!
Adica fa-ma sa inteleg, nu ai facut sex dar crezi ca ai vre`o boala!?laughing

Poti avea 1000 de boli (Doamne fereste) dar cele "transmise pe cale sexuala" le iei doar daca ai contact sexual cu cineva bolnav. (tu fiind sanatos).

Si da, poti avea sida, hiv, herpes etc. chiar daca nu ai avut nici un contact sexual pana acum, daca la asta te referi.

| AndreiAndutzu explică (pentru Killa93):

Da eu nu am facut sex niciodata dar totusi vreau sa fiu previzibl sa nu fac vreo prostie inainte de termen laughing deci mai bine criticat de un om destept decat felicitat de un dobitoc

| Killa93 a răspuns (pentru AndreiAndutzu):

Atunci, foloseste prezervativul ca sa fi sigur si sa nu se intample ceva laughing)

| AndreiAndutzu explică (pentru Killa93):

winking