| Elle_8288 a întrebat:

Heihappy. Help! Sa va povestesc.Am vorbit cu un tip acum vreo 3-4 luni ne-am inteles de minune dupa eu am fost cu un alt tip ma rog re4latia de amicitie dintre noi s-a dus vorbeam rar.De o saptamana si ceva vorbim iar, eu nu mai am prieten, el nu are prietena.Este totul ok adica de multe ori imi da senzatia ca ma place adica cauta ceva mai mult decat amicitie l-am lasat 2 zile sa vad daca-i pasa nu l-am mai sunat nu i-am mai dat sms, el nici atatlaughing. Dar azi am vorbit cu el i-am dat un sms,, Hei ce faci?,, si m-a intrebat cum mai sunt? ce-am mai facut? daca mai sunt racita? ( vorbeam de asta eram amandoi racitit) etc.Deci ii pasa. M-a chemat la film eu weekendul asta nu pot am botez si weekendul viitor un party. Cum sa fac? Ce sa fac? Da il plac e foarte ok tipul poate poate daca ar da mai multe semne as incerca o relatiebig grin.Va rog da-ti-mi idei, eu stiu. Ce pot face?

2 răspunsuri:
| DacaTuSpui a răspuns:

Pai e cam tarziu peste 2 saptamani. S`ar putea sa creada ca il eviti. Va puteti intalni la un suc dupa ore, vedeti cum decurge si daca e bine si vorbiti in continuare mergi la film peste 2 saptamani. Eu zic ca ii place de tine, dar ii place sa il cauti si tu. Sper ca te-am ajutat. Succes:*.

| AnnonnimGirrl a răspuns:

Lasa pe o alta data dar in niciun caz peste 2 saptamanistraight face
Poate reusitzi in timpul saptamana, dupa ore.nu stiu.