| Luisa221 a întrebat:

Hei,imi place de un baiat care face parte din grupul nostru de prieteni.El o place pe prietena mea, dar ea nu il place.Este genul prietenos si afectuos cu toata lumea.Astazi a iesit cu noi afara si s-a comportat destul de ok, ma mai lua in brate dar mai mult statea pe langa prietena mea pana s-a uitat in telefonul ei si a vazut mesaje de la un baiat, atunci s-a cam suparat.Nu este timid, de obicei spune pe fata dace are ceva de spus, mai ales daca ii place de cineva.Dar uneori se uita la mine si tace...ce ar trebui sa cred?

3 răspunsuri:
| RAY a răspuns:

Ca ar vrea sasi raspunda ceva as spune eu dar i teama sasi spuna, de unde ca o place pe prietena ta?

| neutrino a răspuns:

Nu este timid, dar este putin neam prost, pentru ca nu avea ce cauta el in telefonul ce nu-i apartine. Fii sigura ca asa cum este el, daca te-ar fi placut, nu scapai de el.

| suntZeu a răspuns:

Pai fara suparare dar in ecuatia aia esti in plus. Daca el o place pe prietena ta astepta sa fie refuzat de ea apoi apropie-te de el.Un baiat cand ii place de o fata chiar e fixat pe asta si nimic nu e mai nasol decat sa vrei sa te apropi de o fata si sa vina prietena ei cu care nu ai nicio treaba si sa iti ofere atentia de care nu ai nevoie. Daca e prietenos si afectuos probabil asta e defectul lui, prietena ta il considera oricum un fraier deja.Asta e un raspuns realist, nu vreau sa te scalzi in iluzi si vorbe frumoase.Reorienteaza-te si tachineaza-l pe cat posibil, daca iti raspunde la tachinari e un semn ca te place.Multi baieti merg pe principiu ca daca nu vor sa se combine cu o fata nu consuma nicio calorie pentru ceea ce inseamna relatia cu ea.