| Yvonnnee a întrebat:

Hei! Imi place de un baiat care locuieste aproape de orasul meu. L-am vazut de mai multe ori in oras dar nu ne-am salutat deaorece nu stiu daca m-a recunoscut. Mi se pare in baiat cam timid dar asta nu este problema. Suntem prieteni pe Facebook dar nu ne-am scris nicioadata. El ma urmareste si pe insta. Eu primeam cateva likeuri de la el si eu ii mai dadeam. Ieri l-am cautat si pe snapchet si am i-am trimis o poza ( sa facem zile ) si el mi-a trimis o poza inapoi. Cum pot sa incep o conversatie. Eu nu sunt genul de persoana care sa se bage in seama, nu am avut niciodata iubit. Sfaturi? Multumesc.

Răspuns Apreciat de Editori
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Eu zic sa ii dai tu mesaj prima. Nu te lua dupa chestia ca baiatul trebuie sa faca primul pas ca uite asa trece sansa pe langa tine. El de unde sa stie ca tu il placi? Chiar daca acum poate nu te are in vedere o sa ii atragi atentia.

5 răspunsuri:
| corbulalbrosu a răspuns:

Transmite-i prin scris un simplu ''buna ziua'' si eventual mentiunea ca salutul transmis reprezinta simbolul unei posibile prietenii/amicitii. Succes. Bafta!

sadrian46
| sadrian46 a răspuns:

Careva din voi, trebuie să înceapă.
Simplu, începând cu un salut.

| Sofer a răspuns:

Scriei tu un simplu buna.

| ancaval a răspuns:

Na, păi dacă el e mutulică... și tu la fel ......nu știu ce iasă de aici.

În mod normal, și nu e neapărat o regulă, băiatul ar trebui să înceapă o conversație cu tine. Dacă nu te caută, atunci? Să-l cauți tu, se poate. Dar cât de bine pică? Păi nu prea bine.

Poate că el nu-și dorește urgent o iubită și de aia e așa mai degajat, indiferent la ce se întâmplă în afara zonei lui de confort.

Fă ce simți.

| MademoiselleCosmina a răspuns:

Baga-l tu in seama, iti recomand in realitate, cand va mai intalniti. happy