| Mihaelaa98 a întrebat:

Hei imi place de un baiat cu un an mai mare decat mine (16) care este cu mine in liceu, insa nu am nici o idee cum as putea sa ma bag in seama cu el. Cand l-am adaugat pe fb m-a intrebat daca ne cunoastem, iar eu i-am raspuns ca il vad in fiecare zi in liceu ..adica,ma gandeam ca poate cu chestia asta ar putea insemna ca totusi doreste sa ne cunoastem.Am facut rost de nr lui, i-am trimis mesaj si nu mi-a raspuns ( am precizat in mesaj cine sunt )... Nu stiu ce sa fac, si totusi aveam multe lucruri in comun, cum ar fi corul, acolo l-am vazut prima oara

Răspuns Câştigător
| Danysan a răspuns:

Baga-te cu el in seama -vb cu el de cor -vezi ce pasiuni are si apoi incearca sa ai ceri parerea. Daca il faci interesat de un subiect anume iti va da atentie mai mare.Fi comunicativa si o sa iasa ceav -Be smart and take care laughing!

2 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

De ce vrei sa cazi de coco? nu-i cunosti caracterul tipului, daca arata mesajul tau la colegii lui? va sti toata scoala ca umblii dupa baieti

| alinutzaap a răspuns:

Oh, cred ca ai facut destule! daca te place si el o sa faca si el ceva, tu doar asteapta. Daca continui sa-i trimiti tu mesaje si el nu-ti raspunde o sa pari disperata happy!