Cum vrei sa stie de existenta ta daca nu l-ai abordat pana acum? Incepe cu un "Hey/Buna/Salut", apoi totul vine de la sine. Atunci macar va sti ca existi.
Pai, pe facebook poate aveti un prieten comun si de la asta il saluti, ca l-ai vazut la cutare si...
Sau ii dai un like la o postare mai interesanta, o poza facuta undeva...si apoi il saluti, te legi de acel like. Daca e baiat istet stie sa duca dialogul mai departe. Daca nu, va fi monolog.
Uita-te pe facebook-ul lui la ce ii place sau la ce se pricepe, chestii de genul si poti sa il intrebi ceva ce te-ar "interesa" daca iti poate explica sau ceva de genul. Fi desteapta
Pai simplu ii spui buna cf, si incepeti o discutie, oricarui baiat adevarat iar face pacere sa vorbeasca cu o fata care il place,, si in plus o sa continue el converstaia, mult succes
Incepe pur si simplu sa il saluti intr-o zi. Ce faci?, alea alea... sti te-am vaz intr-o postare sau in prietenii lui... mi-ai atras atentis si am vrut sa vb cu tine. Siiii continuati de aici. Il intrebi despre el, daca are prietena etc. Bafta
Ai putea sa incerci sa scrii ceva, iar la final sa-i spui ca i-ai scris din greseala.Sa iti ceri scuze.Sigur va obesrva ca existi, si dupa iti va cerceta profilul si cine stie... Fantezii de ale mele.
Mindfulness întreabă: