| Smile123456 a întrebat:

Hei, imi place de un baiat si nu stiu daca si el ma place, doar ca se comporta frumos, dar ciudat cu mine...de pe 14 feb a inceput sa imi scrie el primul mesaje.Suntem cei mai buni prieteni si ii place sa ma faca sa rad, sa fiu vesela.Si mai demult cand m-a intrebat daca imi place de cineva i-am zis "da" si era foarte curios sa afle cine era,dar bineinteles ca nu i-am spus,si atunci imi zicea ca daca nu afla nu mai vorbeste cu mine, m-a invitat si la el acasa.mi-a spus odata ca nu prea ii place de mine, si totusi, cand trebuie sa apeleze la cineva pentru a-l ajuta, pe mine ma suna, nu pe celelalte fete, unii chiar ziceau la inceput ca suntem impreuna si chiar ca suntem frati, avem multe in comun. mi-e frica sa ii spun ce simt pentru ca s-ar putea ca el sa nu simta acelasi lucru pentru mine.ce as putea sa fac ca sa trec la un alt nivel cu el?

Răspuns Câştigător
| Elena_Cristina_1985 a răspuns:

Sfatul meu e sa ii fii aproape. In momentele grele, baiatul isi va da seama cine i-a fost alaturi si isi va da seama ca nu poate sa reziste fara tine. Cine stie? Tipul poate te place doar ca e prea emotiv. poate a mai fost ranit de alte fete si de aia nu iti spune.ce pot zice? Bafta! :* Funda?

2 răspunsuri:
| Solitude15 a răspuns:

Pai sigur ca te place altfel nu tear mai suna iar cind tzia spus ca vrea sa stie pe cine placi era "gelos" desigur vroia sa stie cu ce e mai bun ăla decît tine fundita happy

| shadow72 a răspuns:

Intraba...nu mai fi asa fricoasa.