| BullyMints a întrebat:

Hei! Imi place de un tip si in loc sa astept sa il cunosc mai bine si invers, eu i-am spus ca il plac. Si el m-a respins. [ era cam logic laughing] Cum repar aceasta greseala? P. S. : Suntem colegi de clasa. [ Ce as putea sa ii spun, ca atunci cand incepem scoala sa nu se uite la mine ca la o ciudata? happy ]

4 răspunsuri:
| MaDeclarFan a răspuns:

Nimic.Ignora-l iar daca cumva vei fi luata peste picior de colegi, raspunde-le. Spune-le ca probabil saracul baiat este obsedat de singuratatea cu care este inconjurat sau ceva cu care sa le inchizi gura.Sunt sigura ca o sa te descurci, succes! :*

| Barbaraaa a răspuns:

Spune-i ca a fost doar o scapare si ca acum ti-ai dat seama ca nu-l placi daca colegi vor rade de tine nu`i baga in seama aceeia care iti sunt colegi adv t vor intelege

| Iriinucca a răspuns:

Fi mai increzatoare in tine.Nu e sfarsit de lume.Gandeste`te ca in viata o sa treci prin multe despartiri si prin multe respingeri iar tu trebuie sa inveti din fiecare.Si cat despre ce ai putea tu sa ii spui,e simplu,fi naturala si zi-i ca te`ai comportat exact asa cum ti-a dictat inima, iar daca te va lua peste picior, aminteste`i ca "fie roata si patrata tot se mai intoarce o data"!:*Mult noroc!

| Солнышко a răspuns:

Incearca sa-i explici ca a fost doar un sentiment care a trecut. spune-i ca nu are rost sa fiti certati,doar din cauza ca l-ai placut,oricum,sinteti colegi de clasa, iar daca nu vrea sa va impacati, nu-i trage atentia un timp.si atunci vei vedea ca el va vb cu tine ca si cum nimic nu s-ar fi intimplat, iar daca va impakati si tu il mai placi inca incearca sa ascunzi asta.nu vei face nimic altceva decit sa strici si mai tare prietenia. oricum daca el te va placea va face el primul pas nu trebuie sa-l faci tu prima [crede-ma eu am trait asta si stiu ce inseamna]winking (sper ca ti-am fost de folos)