Frate,daca ea nu e atrasa de tine te poti da si cu capul de pereti, lasa gesturile astea imature gen ciupitul de fund si trasul de tate, astea sunt gesturi care sigur nu te vor apropia de ea. daca nu e interesata de tine e greu sa o faci sa te placa, ea probabil vrea baieti mai maturi care sa stie sa se comporte cu o fata. In orice caz cu totii trecem prin astfel de momente cu indragostitul dar iti va trece. Un mic sfat care ai putea sa il incerci ar fi sa te schimbi putin, modul tau de a fii de a te purta gen : haine/freza/sa filosesti parfum / sa fii mai indiferent chiar daca esti mort dupa ea nu trebuie sa ii arati treaba asta pentru ca ai fii ca si restul baietilor iar ea e plictisita de genul asta. Parerea mea si nu in ultimul rand dupa ce te schimbi putin din "obsedatul"care erai o poti invita undeva
Bun sfat. O sa-l pun in practica. Mersi. Daca merge iti dau funda!
Mai frate cam aceeasi situatie.bine trec direct la subiect:spune-i direct, eu asa am facut si...am aflat ca ma place
Daca o cunosti bine inseamna ca stii ce ii place. Daca ii place sa vada filme invit-o la un film. Daca ii place sa se plimbe invit-o in parc... ceva de genu. Si mai departe vedeti voi...
linarkfts întreabă: