Pai cand il vezi cu bike-ul baga-te in seama si mai mai stati de vorba.Nu trebuie sa stati 10 ore... putin cate putin ca restul vine de la sine.Si nu sta tot timpul pe capul lui. Fa pe indiferenta, lasa-l si vezi daca te cauta el.
Bafta :*
oricum trebuie sa recunosc ca asta cu **** m-a facut sa rad ))
Salut, deci eu n-am ajuns la stadia in care sa ma invite pe mine fata afara , poate baiatul e mai timid in viata reala, la claviatura se simte mai sigur; poate e complexat sau se gindeste cio spune lumea cind la vedea cu vreo fata mergind la brat ))), altfel nu inteleg de ce ar mai dori sa vb cu tine pe mess daca nu lar aranja personalitatea ta... e mai sfios dai timp )))))))
Eu ies afara seara...de la 6 pan la 10 spre deosebire de el care iese doar cu bicicleta
Daca tu l-ai intrebat daca vrea sa iasa afara si el a spus ca se plictiseste inseamna ca nu vrea sa te vada. Ori ii e rusine sa dea ocjii cu tine pentru ca te place si nu stie cum sa se comporte in fata persoanei iubite, ori incearca sa te evite deoarece nu te place si nu vrea sa-si petreaca timpul cu tine.Plz...funditza!