| Ciocarlan_Diana_1985 a întrebat:

Hei, imi poate spune cineva care sunt semnele ca cineva te place? Dau funda

39 răspunsuri:
| Violleta2022 a răspuns (pentru Subsemnatul123):

Imi pare rau baiete, dar daca pana la 20 de ani nu ti-ai facut nici o prietena, probabil ca esti snob si ai pretentii prea mari, fara sa vezi ca nu prea ai ce oferii, odata ce nu roiesc fetele in jurul tau.
Sfatul meu este sa coborii naibii stacheta aia si sa vezi ca esti un simplu muritor de rand, iar daca nu vrei sa ajungi un onanist (ca asta-i singurul lucru cu care te poti satisface), atunci, deschide ochii si gura si accepta orice fata iti apare in cale, macar este un inceput realist, daca tu nu esti in stare sa faci primul pas.

In ce priveste ideea, ca nu m-ar fi agatat vreodata un baiat, te inseli, nu am fost niciodata atat de proasta sau urata, incat sa nu atrag pe nimeni, dimpotriva, mi s-a spus de foarte multe ori ca intimidez baietii, pentru firea puternica si dezinvolta cu care ma afisez si probabil ca i-am tinut la departare pe timizi si fricosi.
Oricum nu mi-ar fi placut sa am un papa lapte langa mine, asa ca, mai bine ca mama natura i-a tinut cu gura inchisa, ca oricum nu-mi plac mutii

Sa-mi fie cu iertare, dar nu ma cunosti deloc si nu ai cum sa intelegi, ca sunt prea increzatoare in puterile mele de seductie, fiind total exclus sa fii ramas singura sau sa nu se fii uitat vreunul la mine. Chiar am avut de unde alege si i-am schimbat ca pe ciorapi, tocmai pentru ca nu mi-ai placut mitocanii, impocritii, arogantii, mincinosii sau gelosii.

| Subsemnatul123 a răspuns (pentru Violleta2022):

OK nu mai continui. Una zic eu, alta intelegi tu. Avea dreptate omul ala de spunea ca lumea isi pierde vremea cu tine.

| Ciocarlan_Diana_1985 explică (pentru Violleta2022):

Faza e ca nu are curaj de frica Altora

| Ciocarlan_Diana_1985 explică (pentru Subsemnatul123):

Hmmm asta daca fata e frumoasă

| Ciocarlan_Diana_1985 explică (pentru Plato):

Nu? si eu flirtez ci el

| Subsemnatul123 a răspuns (pentru Ciocarlan_Diana_1985):

Cine? Eu sau cel la care te gandeai cand am pus intrebarea?

Cel la care ma gândeam

La mine ii e frică de prieteni

| Subsemnatul123 a răspuns (pentru Ciocarlan_Diana_1985):

Inteleg, mai exista idioti care vor sa-si faca prietenii de ras in fata altor fete. Nu stiu daca prietenii lui sunt asa, dar poate de asta ii este rusine fata de ei. Sau poate nu vrea sa riste

Întrebări similare