E o frica buna,felicitari.
Acum,din ce motiv ti-e frica,e mai greu de spus,pentru ca nu te cunoastem.
Posibil sa te ingrozeasca ceea ce vezi in jurul tau,fete nascand la varsta ta,dezmat,lipsa de valori reale si sa fii dezgustata complet.
Posibil sa ai stabilite deja,foarte clar, prioritatile tale in viata si sa consideri ca un baiat sau o relatie iti poate aduce prejudicii si te poate frana in drumul tau.
Posibil sa respingi ideea searbada de imperechere, care se intrevede la orizont, posibil sa iti placa mai mult fetele, posibil sa nu fi gasit inca baiatul potrivit.
Si cu toate astea, eu cred ca inca hormonii tai nu si-au inceput dansul nebun care sa te zapaceasca complet in fata a doi ochi calzi si sinceri de baiat.
Hai ca-ti explic eu si sper sa-mi dai funda. pentru ca. belive me. acesta o sa fei cel mai bun raspuns posibil. Ai 15 ani. normal ca tie ti-e frica. ai o stare mai pretentioasa asta in sensul ca poate ai stat numai in casa. ca nu prea vorbesti cu baietii si etc. Uite parerea mea. Eu cred ca tie ti-e frica sa ai un iubit din urmatoarele motive:
1. Normal ca o sa te saruti cu el
2. Relatia o sa se lungeasca daca va iubiti iar daca se v-a intampla asta o sa ai o gramada de dileme. gen: o sa renunt la familie pentru el? oare o sa ma intrebe daca vreau sa facem sex? ce sa ma fac! Daca ma inseala? oare l-am suoparat ca nu i-am raspuns la tel?
3. O sa devii indiferenta. cu timpul u o sa te saturi de el daca te maltrateaza(adica te badjocoreste) iar in momentul in care o sa te intrebe daca vrei sa facei sex cu el. ca dragoste nu se poate numi in aer liber pe zidul unui bloc. sa fim realisti,. sau capra intr-un bloc parasit sau casa etc
4. Dupa ce o sa te desparti de el o sa suferi. ca u ai facut atatea pentru el si el si-a bagat picioru. Dupa iar o sa apara o gramada de intrebari. Oare a stat cu mine doar sa ma,, tufa''? Chiar asa de bine a jucat teatru incat nu m-a iubit niciodata? sau poate m-a iubit si eu sunt proasta si il condamn. In aceasta situatie u trebuie doar sa-l ignori. Acum concluzia. Nu ti-e frica sa ai un prieten. e normal la varsta aia. oricine pana la acea varsta a avut macar un/o prieten/a asta e doar i nmintea ta, de fapt ti-e tie frica de momentul in care trebuie sa faci sex cu el. Succes