| CяysƧ a întrebat:

Hei, imi spune si mie cineva ce sa fac, tin la un baiat de 5 luni lucru care inainte il credeam imposibil, dar el se poarta cu mine foarter schimbat-or, e si mai mare decat mine, e obisnuit cu fetele usoare si din cate am priceput de la el iar convenii sa se culce cu mine, lucru care mie nu imi convine straight face. A fost cu cea mia buna prietena a mea, iar dupa o saptamana i-a propus sa se culce cu el ea nu a vrut si s-au despartit.Suntem complet diferiti, dar pe mine ma atrage tot la el, chiar si defectele straight face. Cum sa fac sa ma apropii de el si sa-l fac sa ma placa? E ciudat ca multi baieti de la el din clasa se tin dupa mine si el nici macar nu-mi da atentie straight face...are momente cand vine si sta cu mine si ma face sa cred ca tine la mine a doua zie nici nu ma mai baga in seama...deci ma ajuta cineva big grin? FuntDDA :X

Răspuns Câştigător
| Ioannaaaaaaaaaa a răspuns:

Daca vrea sex.nu ai ce sa mai stai la discutie cu el.si poate nu vrea de la tine.pai scuza ma. daca ii placea de tine.era cu tine de mult.dar daca nu e interesat, si vine la tine doar cand vrea el si vb cu tine.mai bine stai tu cu unu ` mult mai frumos si mai bun si mai destept, ca o sa il imbolnavesti si + de asta o sa il uiti pe asta.winking

2 răspunsuri:
| Perseverence a răspuns:

Eu ti-as propune sa incerci sa-l uiti caci cu baieti ca el nu ai ce sa faci

| cupcake02 a răspuns:

E clar ca nu are nicio intentie cu tine si ca doar pierde putin timp de cate ori nu are altceva de facut. Ti-as sugera sa incetezi sa il mai astepti si sa te uiti atent in jurul tau: sigur vei vedea un baiat care sa iti placa si care sa se poarte asa cum trebuie...