Cred CA te place... poate e un pic rusinos si nu vrea sa spuna.sau vrea sa dea de inteles CA te place si sa faci tu primul pas desi poate fi si politicos dar chair sa te pupe.:-)
Doar din politete nu pupa nimeni, deci in mod categoric simte ceva pentru tine dar este timid sa spuna deschis, arata-i ca si tu il placi si va prinde curaj
Incearca sa te pui pe tine in situatia asta.
Pe cati dintre cei din jurul tau,fete sau baieti, i-ai pupa pe obraz,cu cati te-ai comporta frumos si i-ai incuraja?
Fara nici un motiv,doar din politete,nu cred ca ti-ar veni sa faci asta nu-i asa?
Daca e o fata,probabil e prietena ta cea mai buna,daca e baiat,nu cumva ceva acolo in inimioara simti pentru el?
Asadar, baiatul nu e pur si simplu politicos, fii putin mai atenta, probabil va exista si o urmare, el incearca sa-ti spuna ceva prin gesturile astea!
Ieri cand ne-am vazut nu isi mai putea lua ochii de la mine...
Am senzatia ca nu am procedat ok, adica eu sunt mai orgolioasa in general. Oare nu am facut o imensa greseala lasandu-l sa ma pupe?!
Stiu ca poate parea amuzant, insa in mod normal i-as fi dat o palma. Ideea e ca oricum nu as fi putut sa fac asta, mai erau oameni in jur care ne cunosteau. Deci, ce crezi?
Nu cred ca e cazul sa ii dai o palma pentru un gest dragut,in fond nu te-a jignit cu nimic,din contra,trebuie sa fi mandra ca cineva se gandeste la tine,daca nu il vrei de prieten/iubit, nu il incuraja dar nici nu il respinge brutal, nu face baiatul sa sufere, ramai in continuare doar prietena cu el daca si tu doresti asta, desigur
Il plac, dar nu stiu cum sa il fac sa vada ca si eu il plac, dar sa nu aiba impresia ca "ok, ma place si asta... Urmatoarea pe lista!". Cred ca intelegi ce vreau sa zic. Baiatul trebuie sa lupte daca are pentru cine. Evident, nici fata nu trebuie sa astepte totul de la un baiat fara ca ea sa faca nimic...
Daca va placeti reciproc, veti gasi o cale sa va demonstrati asta reciproc
linarkfts întreabă: