Ma bucur ca faci experiemente cu noi e ceva bun, creativ, pai ultimele studi au rezultat ca indiferent de sex ne place
trasaturile unei fete, mai ales fata asimetrica aia ne place la ambele sexe, apoi desigur ca frumusetea conteaza mai ales la noi baieti da si la fete tuturor ne place cei frumos
deci ne uitam la fata la fizionomia ei
la sani nu se stie de ce plac la uni marimea lor
ne plac fetele cu parul blond de ce nu se stie
da ne plac sa ne uitam la fund o amintire de acuma milioane de ani cand vaginul era mai in spate ca la cimpanzeu
parerea mea fizionomia face cam 80 la suta, sani vreo 10 la suta, fundu 10 la suta,parul blond e bonus sa spun asa in general ne place sa le aiba pe toate
comportament il descoperim in timp
totusi sa descoperit ca cu cat suntem mai frumosi alegem parteneri mai frumosi si facem alegeri dese
cu cat suntem mai putin frumosi nu prea alegem ne multumim cu ce avem sa spun asa,deci e important sa scrii si asta in studiul tau, cine ti-a raspuns cum arata, e multumit de fizicul lui, ei, face alegeri dese etc asa doar din raspunsuri e incomplet studiu tau
Comportamentul,greu sare in ochii cuiva,draga mea.
Initial,ochii aleg.
Un baiat va privi o fata care-i place,o va masura, o va studia si daca totul i se pare potrivit pentru gusturile lui, va fi interesat si de caracterul ei.
Initial, insa, infatisarea ei conteaza.
Stiu ca-i copilaresc :D
http://i.imgur.com/Bmh1khQ.jpg
Nu e copilaresc.
Si-mi plac coincidentele.
La unii conteaza marimea fata - spate si curbele iar altii pun pret pe chip si comportament cat mai bun fara magarii.
Cei mai multi se uita la aspectul fizic, deoarece de multe ori prima reactie cand vad o fata "buna" este: "Mama ce as ***-o" si nu "Mama, gata, ea e fata cu care ma voi casatori si cu care voi avea 15 copii".
Inainte de a cunoaste o fata sau a vedea cum se comporta, mai intai vedem cum arata. De la caz la caz, atractia fizica are importanta diferita. E clar ca un fizic frumos va atrage mai multi baieti, insa acolo intervine caracterul fetei, cum alege ea sa gestioneze situatia, cu cine are de gand sa se imprieteneasca, pe cine are de gand sa indeparteze si de cine are de gand sa se apropie cel mai mult.
Un fizic frumos poate determina inceputul unei relatii, insa caracterul celor doi va determina durata relatiei.
Purtasem o data un maieu alb, mulat cu ceva decolteu si tipul care vorbea cu mine... vorbea cu sanii .
Eram imbracata, infofolita in geaca si persoanele se uitau in ochii mei.
Depinde ce " vinzi " dupa mine.
Dar de regula cred ca se uita la tot.
Si desi nu sunt baiat, grasele au sani cu kilogramul si pana mea iti sar in ochi, te fac sa te uiti, dar asta nu inseamna ca ala o place sau vrea sa ii arate lenjeria de pat .
Nu toti sunt asa. Unii prefera frumusetea, corpul sau comportamentul.
Mie personal, cand vreau sa ma *cenzura* cu una, ma uit la forme, corp, fata etc. Dar cand vreau sa iubesc pe cineva sau vreau sa imi fac o iubita prefer cele care nu au sanii, fundul foarte mari, sunt dragalase si daca ma mai si iubeste e perfecta. Prietena mea si acum mai se uita la Tom and Jerry sau boomerang , deci iti dai seama ce fel de persoana este. Nu toti suntem la fel.
P.S: Cine a spus ca daca esti grasa fug baietii, sunt anumiti oameni care au anumite atractii, asa cum un gay este atras de alt barbat asa si ala e atras de cineva cu sunculite
Iti zic eu ca cei mai multi se uita la forme.Pentru mine conteaza mai mult ce fel de persoana e.Dar totusi, daca arata si
bine....nu se supara nimeni nu?
Ei bine, n-o sa se uite nimeni la comportamantul unei fete.Ar fi ciudat sa ma tin dupa una pe strada sa vad ce face. Poate doar daca as cunoasteo.
Cred ca frumusetea unei fete depinde oarecum de marimea sanilor...cred,nu stiu:-)