| .sad a întrebat:

Heihappy
iubitul meu e genul care se supara mai din orice.
el mereu ma pune la incercare sa vada km reactionez...imi zice ca se duce la alta si chestii...
nu prea pot aveam mare incredere in el. pentru ca acum mult timp in urma m-a facut sa sufar ff multsadsi vreau sa par mai indiferenta si i'am spus ca nu ma intereseaza ca se duce la alta ( de fapt ma intereseaza)
acum de cand sunt cu el ...nu am mai prieteni sad m-am certat cu toti din cauza lui ( nu il suportau )si chiar imi e frica sa nu isi bata joc iar dar s-a schimbat mult de atunci
nu stiu daca isi batea joc oare mai vroia ca parinti mei sa stie de relatia noastra a facut multe chestii care imi demonstreaza intr'un fel ca ma
iubestesad

dar totusi nu stiu ce sa cred sad
voi ce ziceti?sad niste sfaturi cevasad
tnx

Răspuns Câştigător
| VgBnT a răspuns:

Deci aicea iubitul tau e foarte gelos si nu suporta sa te vada nici macar sa vb cu un baiat. el ar vrea sa te tina numai pentru el si sa nu ai contact cu ceilalti din jurul tau.Aicea sfatul meu este sa ii areti ca nu te intereseaza de altcineva si sa iti faci un pic de timp pentru elwinking

5 răspunsuri:
kongeriket
| kongeriket a răspuns:

Ai 13 ani, îţi trece oh go on.
Plus că... la 17 ani vrei tot tacâmul de la o relaţie nu doar plimbat de mânuţă iar tu la 13 ani nu-i poţi oferi asta şi e normal aşa.

GânduriAlbe
| GânduriAlbe a răspuns:

În primul rând spune-i să numai te testeze ca să vadă cum reacţionezi pentru că îl iubeşti şi suferi. Dacă vezi că continuă aşa, joacă cum joacă şi el. Spune-i că ai întâlnit pe unul şi că ţi-a plăcut foarte mult de el, etc. O relaţie se bazează pe încredere, dacă nu ai încredere în persoana respectivă, nu ai nimic. Gândeşte-te la ce simţi pentru el şi dacă chiar îl iubeşti atunci da, dacă nu îl iubeşti nu merită. Cel mai bine e să discuţi cu el şi să-l întrebi, el ce vrea? Te iubeşte sau doar se joacă? Fi directă! Baftă!

| .sad explică:

Da e adevarat sad. e mai mare decat mesad el are 17 ani eu 13

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Kongeriket sau ceva de genul de mai jos are foarte mare dreptate.iti va trece oricum la 13 ani nu poti sti ce este aceea dragoste si iubirea adervarata dar daca totusi simti ca tii la el.impunete si spune-i:ma iubesti sau nu? vrei numai sati bati joc de mine? si atunci vezi ce iti raspunde daca nu zice nimic inseamna ca raspunsul lui ar putea fi unul negativ. uneori si tacerea este un raspuns bafta

| TinyPearl a răspuns:

Bună!

După părerea mea, iubitul tău este cam departe de a simți ceea cea ai zis tu acolo, adică faptul că te iubește. O persoană care iubește nu te-ar pune la nenumărate teste pentru a vedea cum reacționezi, și în niciun caz nu ar spune că merge la altele. După mine, el doar vrea să se distreze.

Chiar dacă nu ai precizat, am impresia că el este cu câțiva ani buni mai mare decât tine.

Tot ceea ce te pot sfătui este să ai grijă, pentru că de multe ori dăm peste persoane care pentru un anumit scop se poartă impecabil cu noi, iar când noi le cerem ceva, ne impunem punctul de vedere, își schimbă atitudinea, încercând să ne manipuleze într-un fel.

Dacă această persoană te face să suferi într-un fel sau altul, nu te merită... pentru că până la urmă iubirea te te face fericit, nu?