anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Hei, la vara cam asa. As vrea sa-mi fac o prietena de 13/14/14 jumate. ( acum nu stau fetele in parcuri sau afara.) am aproape 14 ani, in feb fac 14. In cartierul varului meu, in care ma duc destul de des, mai ales vara. Este un parc. E full vara acololaughing as vrea sa ma duc si eu, cu varul meu, prin parcul ala. La vara/primavara, e frig, nu mai sta nimeni acum.

Daca vad o fata in parc, cum intru in vorba? Eu m-am gandit la.

Buna, ea buna, dupa eu ce faci? Ea bine, dupa eu, esti o fata draguta, vrei sa ne cunoastem? Eu ma numesc. Ea iar eu ma numesc. Incantata, iar eu, si eu. Vrei sa ne cunoastem? Pari o fata foarte draguta credeti ca e bine? Dupa asta stiu ce sa facwinking

1. Nu vreau sex ( incerc sa exclud asta din comentarii, sper ca am reusit)

2. Nu vreau misto, va rog.

Sunt un baiat de treaba, cu bun simt si respectuos. Cel putin asa ma consider. laughing

Vreau o relatie care sa tina. Nu sunt genul : hai ca ma distrez si o las. NU!

Dupa ce ne cunoastem mai bine, ma gandeam sa o chem la mine, nu in casa, in spatele blocului este alt parc, doar ca mai pustiu. Ma gandesc ca ii va placea, acolo la ei este foarte multa lume in parc vara. Asta dupa ce ne cunoastem
Si avem incredere unul in altul. Am
Vorbit si cu mama, e de acord, zice ca e normal. Dar sa nu trec la sex, la asta nici nu ma gandesc. A spus ca dupa ce e ceva serios, care sa tina si fata aia e serioasa si cu bun simt, o pot aduce si in casa, sa o prezint, sa se cunoasca mai bine si ei. Deocamdata, vreau sa fie serioasa si sa ma iubeasca. Dupa o chem in parcul spus, de ce o chem? Pai.

1. E mai liber
2. Ne putem saruta fara sa se uite lumea la noi.
3. Chestii spuse fara sa auda si altii.
4. Intimitate.

Bun,
Vreau raspunsuri serioase, cum pot vorbi cu o fata in parc. happy

A si. Fetelor, cum ati reactiona daca ati avea 13-14 ani si un baiat v-ar chema acasa la el intr-un parc din spatele blocului pentrru a sta linistiti? laughing

Funditaa happy fara misto va rog.

Vreau sa stiu cum sa vorbesc cu o fata in parc si cum ati ractiona voi, fetele, daca un baiat v-ar invita in parc la el happy

Funda si salut!

Răspuns Câştigător
| Anemona2020 a răspuns:

Cred ca la varsta ta de 14 ani chiar nu iti trebuie o relatie serioasa. Acum este bine si cum ai procedat tu dar trebuie sa observi daca si fata respectiva te place. Si mai bine treaba asta cu parcul pustiu sa o faci dupa ce va stiti mai bine pentru ca astfel va crede alte alea. Pe mine ma amuzati voi copii din ziua de azi. Mai noi la varsta voastra inca ne jucam nu ne statea gandul la iubire si relatii. Eu zic sa lasi tu relatiile serioase la varsta asta si sa te bucuri de copilarie ca relatii o sa ai destul timp pentru ele.

2 răspunsuri:
| mihai69 a răspuns:

Frumoase filme scrii... dar viața bate filmul!

| Andrei_Adaie_1993 a răspuns:

Disney channel nu este aicilaughing)