Era Vara era seara
Cer senin si zabuseala
Aproape de malu marii
Pe o plaja cu Cocorii.
S-a uitat cu drag la mine
Asa vezi numai in filme
Inima-i batea sa-i sara
Mi se parea speciala.
Ne-am asezat pe nisip
Si-am privit stelele un pic
Ne-am apropiat usor
Si ne-am sarutat cu dor!
Pai, treaba cu sarutul e specifica fiecarei persoane - nu pot exita 2 saruturi la fel, date de persoane diferite si nici chiar de aceeasi persoana. Apoi fiecare om e diferit, ii place cu totul alte chestii si faptul ca uneori intalnim pe cineva care face sa ne salte sufletul (si lui in acelasi timp!), asta-i fiindca tocmai a trecut prin viata noastra iubirea. Primul sarut si nu numai, chiar si ultimul e plin de: emotii, sentimente, ganduri, atentie etc. si depinde si de persoana care ti-l ofera. Daca placi persoana si te place si ea, atunci sarutul e cel mai dragut, nu conteaza cum este (daca l-am compara cu un altul descris de altcineva!). De ex. primul meu sarut a fost cu un coleg de echipa - el ma placea tare, eu pe el nu prea! Sarutul l-am si uitat imediat ce mi l-a dat! Cel de-al doilea l-am primit cand eram sub influenta unui tratament care aproape ma adormise si care a creat mare scandal fiindca cineva l-a vazut si sanctionat! Cea de-a treia persoana a fost cea care s-a straduit foarte putin sa-mi arate ce mult face un sarut in viata unei persoane, fiindca eram deja indragostita si oricum ar fi fost sarutul era dragut fiindca venea de la persoana pe care o iubeam; pacat insa ca acum nu mai este in viata - posibil ca as fi fost cea mai fericita fiinta din lume - eram suflete pereche! Acum am cunoscut pe altcineva de la care am primit cateva saruturi dragute, care sunt la fel ca si persoana. A mai fost cineva care m-a si cerut in casatorie insa l-am respins ca nu mi-a placut sarutul lui! Probabil te vei intreba de ce? Arata OK, era inteligent insa eu imi intalnisem deja sufletul - pereche si orice altceva era de prisos! Oricum, sarutul e special pentru ambii, daca e impartasit! Sper sa-ti fi raspuns la intrebare! Mult noroc sa primesti acel sarut care sa te faca sa intelegi ca ai putea lasa totul pentru acea persoana!
Tin minte ca eram la scoala in banca, si pe randul celalalt era un baiat de care-mi placea.Se uita insistent la mine, l-am evitat prima oara, a doua oara.In pauza a venit la mine si m-a intrebat de ce il evit si nu stiu ce, eu nu stiam ce sa raspund, eram rusinoasa.Incepuse ora de desen si el se uita la mine, pana cand m-am uitat si eu la el si a inceput sa zambeasca, la fel cum am facut si eu.Mi-a trimis un biletel in care m-a intrebat daca mergem la fumat in pauza, eu nu mai aveam tigari si am zis ca nu.Au mai venit cativa baieti din clasa cu noi, unul din ei mi-a dat o tigara si a venit si mi-a aprins-o.Afara era frig iar eu incepusem sa tremur si el a observat asta si a venit si m-a; uat in brate apoi m-a sarutat, destul de mult pentru un 'prim-sarut'.NU e ceva deosebit insa a fost un moment dragut din viata mea, pe care mi-l aduci aminte si acum cu drag :3
Era o noapte senina de vara. Ce romantic suna, nu? Sa vedeti ce urmeaza!Urma un meci important al Romaniei, asa ca baietii cu care ieseam de obicei au plecat mai devreme in casa. Ne-am despartit fiindca nu am vrut sa merg cu ei si prietenul meu, care era foarte nerabdator a dat sa ma sarute. Mi-a fost rau doua zile dupa. Si mie si lui. Dar nu chiar din cauza sarutului. Avea febra, ii ardeau buzele atat de tare incat nu am suportat decat trei pupici scurti. si eram pe trotuar, era bezna si simteam cum ii bate inima da nu prin piept, prin...****, adica mai jos. Si acum rad cand imi amintesc. A fost ciudat. A doua tentativa a fost si mai penibila. Aveam buzele uscate de la sare si m-am ferit si am intrat cu capul in gardul viu, apoi am inceput sa rad ca nebuna, el s-a indepartat de mine pana a cazut in spatiul verde. Apoi eram intr-o scoala din Turcia si s-a apropiat de mine care eram langa catedra si eu m-am dat in spate pentru ca nu voiam sa ma sarute cu atata lume in jur si am daramat globul pamantesc. Apoi m-a sarutat in timp ce radeam, eu fiind ocupata sa rad si mi-a spus „scoate limba". Dar intr-un final mi-a iesit.A fost caldut si foarte amuzant pentru ca eu ma jucam de-a copila si baiatul ala cu 5 ani mai mare ca mine era nebun dupa mine si avea alte dorinte mai fizice de la o relatie.
Tiffany89 întreabă: