anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Hei lume! Aseară am fost la un prieten acasă. Ne cunoaștem din facultate, ne-am apropiat în ultimul timp(ca prieteni, nu a fost ceva între noi) și chiar mă înțeleg bine cu el. Așa. Deci am fost la el, ne-am făcut ceva de mâncare, fain, frumos, apoi ne-am uitat la un film. Stătea amândoi pe canapea, îmbrățișați (el știu că e mai drăgăstos, așa e felul lui și eu m-am apropiat în sensul că stăteam îmbrățișați, dar gen nu era nimic sexual) pe la sfârșitul filmului s-a apropiat cam mult, să zic așa laughing) și i-am spus că băi, suntem prieteni, adică fix despre asta vorbisem la masă, că nu ne vedem altfel decât prieteni. Apoi am vorbit, am mai stat, dar el tot încerca și eu tot îl respingeam. Ok. La final îmi zice să nu-i spun nimic prietenei mele(el o place, deși ea are iubit și i-a spus că nu îl place) și eram ceva gen oook... Apoi îmi zice că ar fi făcut ceva cu mine, doar pentru că eram acolo și că am corpul cât de cât ok. Acum întrebarea mea e: ce naiba a fost asta? laughing)) Adică mă gândesc că și eu am greșit în sensul că poate i-am dat de înțeles altceva, deși nu asta voiam. El zice că eu aș fi vrut să se întâmple ceva, dar nu vreau să recunosc.

9 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Când tu te-ai dus la el acasă el a crezut că vrei și altceva să faci cu el.

sadrian46
| sadrian46 a răspuns:

El zice că eu aș fi vrut să se întâmple ceva, dar nu vreau să recunosc.
Așa zic și eu.
Eu nu merg la Carolina,
Eu nu merg, nu merg la ea,
Las să vină ea la mine,
Și-apoi vom vedea...
https://www.youtube.com/watch?v=QwmCL8Xj5X0

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Nu are nici o problemă el.

| Drimmero a răspuns:

A crezut ca i-ai dat curs la invitatie din alte motive, el spera ca nu e doar o prietenie simpla, mai pe sleau voia sa dea si omul o buca, si-a gasit contextul potrivit. Invitatie acasa, o masa frumoasa, discutii, film, poate o bautura si aia a fost.

| Aasdfghj a răspuns:

Buna! Cam nesimtit prietenul asta al tau. Ar fi facut sex cu tine doar pentru ca erai acolo si pentru cum arati? Inseamna ca pentru el asta conteaza la o tipa si ar face sex cu oricine altcineva daca arata ok si sta langa el pe canapea. Ti se pare normal? Nu inteleg de ce lumea normalizeaza chestiile astea. Sa nu mai zic ca e dublu nesimtit. O place pe prietena ta dar el ar fi facut sex cu tine si te roaga sa nu ii spui. Mai gandeste-te daca chiar merita sa il numesti prieten.

| Hammurabi a răspuns:

De ce un băiat și o fată ar sta îmbrățișați pe canapea ca să se uite la televizor?
Sau să te întreb altfel. Cum ați ajuns îmbrățișați?
Pentru că "îmbrățișați pe canapea" nu e chiar deloc o chestie pentru "doar prieteni".
În mod normal, nu ar fi trebuit să ajungi în situația respectivă dacă știai că nu va urma nimic. Pentru că tu ești cea care l-a confuzat.
Toate comentariile lui care au urmat, inclusiv cel despre prietena ta, nu au avut rolul decât să te rănească (un fel de răzbunare) pentru că l-ai dus în eroare cu comportamentul tău și l-ai pus întro situație jenantă.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

El a procedat normal.

| ania a răspuns:

Bine ca e sicer.O place mai mult pe ptrietena ta, dar ar face sex deocamdata si cu tine daca cealalta tot e ocupata.
Ai fi mai fericita daca te-ai ruga Creatorului ca la mome tul pe care El il considera potrivit sa aducavin viata ta baiatul cu care El stie ca ti se potriveste ca sot si care sa te placa cel mai mult pe tine si nu ai accepta sa fii second hand pentru nimeni.

| Daz01 a răspuns:

În mod normal când o fată acceptă invitația unui băiat să meargă la el acasă la un "film" se cam înțelege la ce fel de film se vor uita. Acum situația este simplă, ori ești naivă (nu într-un sens rău) și ai crezut că așa trebuie să decurgă o prietenie, ori într-adevăr te minți singură că nu ai știu ce și pentru ce te duci la el.
Acum să fim sinceri, orice s-ar gândi că face sex dacă vine o fată la el și pe deasupra stau îmbrățișați pe camapea. Omul poate te place și îi este jenă să-ți spună și a dat-o așa că ești ok la corp. Cert este că încă odată se confirmă faptul că o fată și un băiat nu pot fi doar prieteni, mai ales la nivelul acesta. Succes.