Careva dintre voi, cei care ati raspuns, a iubit vreodata cu adevarat? - eu am trecut prin asta si ceea ce e important cand iubesti pe cineva, e sa o vezi fericita. M-a costat mult sa simt fericirea vazand zambetul si licarirea din ochii ei, in timp ce era intre bratele altuia - dar o dragoste adevarata nu poate fi egoista. Restul e iubire din interesul de a primi iubire, ceea ce se intalneste cel mai des pentru ca nu stim iubi.
imi cer scuze in fata celor ce nu ajung nici macar sa inteleaga xe am scris.
As face in asa fel incat sa o fac sa ii para rau pentru ce a facut... Iasi demonstra ca sunt mult mai bun decat alegerea facuta de ea... as face tot posibilul sa o aduc inapoi ca apoi sa ii dau papucii
Nu prea mi-ar păsa. Nu sunt idiot, să zic că deloc, dar n-aș face prea mare caz din asta. Până la urmă, are tot dreptul s-o facă, iar eu nu am cum s-o oblig să stea cu mine.
Daca prietenul meu m-ar insela si as afla. efectiv as termina cu el. Nu i-as spune nimic..nu as mai vorbii cu el, l-as evita total, iar daca m-ar intreba ce am patit, i-as spune sa se gandeasca mai bine si sa isi dea seama singur. Chiar daca il iubesc enorm, nu as putea sa trec peste asa ceva.
Daca m-ar insela, ar fi nasol si pentru el si pentru ea.
Daca m-ar parasi, asta e. Viata e super.
M-as simti tradata, categoric. daca l-as vedea pur si simplu nu l-as privi macar in ochi, nu merita