| Andreeeea22 a întrebat:

Hei lume! Doresc sa mentionez ca sunt fata si zilele trecute am realizat ca am sentimente pentru o colega, iar prin sentimente ma refer la faptul ca atunci cand pune mana pe mine simt mereu fluturi in stomac, cand sunt pe langa ea simt mereu nevoia de a o intreba ceva doar ca sa ii aud vocea si asa mai departe. Am condus o acasa si pe drum am tot simtit nevoia de a o saruta, adica arata asa de bine incat nu o putem privi in ochi, stiu ca are iubit si acest lucru ar fi fost deplasat dar a foat doar o dorinta de a mea. Tin sa mentionez ca am tot negat faptul ca as avea o inclinatie in dreptul ei, vreau un sfat va rog. Ar trebui sa o las in pace?

6 răspunsuri:
| Alecsandru322 a răspuns:

Fa ce îți spune inima și ratiunea

| Costis3x69 a răspuns:

Nu știu ce să zic...vezi daca e și ea de acord cu tine ar fi bine ca apoi să nu ajungeți la mai multe totuși dacă o faceți aveți grijă să nu știe multă lume...happy

| wildthing a răspuns:

Ea ce stie despre tine si despre preferintele tale...si cum iti raspunde, cum se comporta fata de tine?

| Violleta2022 a răspuns:

Se intampla asta lafetite, ca le este drag sa se joace intre ele, cu papusile, uneori chiar le confunda... samd.

| mihai69 a răspuns:

Dacă are iubit, ar cam fi cazul să îți stăpânești sentimentele. Oricât de dureros și greu ar părea.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

E complicata situatia deoarece daca faci ceva gresit, risti sa pierzi prietenia. Intreab-o subtil ce parere are despre persoanele care sunt atrase de acelasi sex si poate acel raspuns te va lamuri.