Du-te la ea si intreab-o ce mai face.Adu vorba despre telefoane si apoi spune-i asa: "ca venii vorba, imi dai si mie numarul tau de telefon, te rog?". Succes!
Mie mi se pare normal ca "am devenit prieten destul de bun cu ea" presupune si agenda voastra de telefon continand numarul celuilalt. Daca ceri numarul de telefon unei colege, nu inseamna ca ai ceva intentii ascunse. Pur si simplu sunteti prieteni si colegi; este perfect normal sa vreti sa dati unii de ceilalti si sa pastrati legatura.
Frate ai putea sa ceri numerele de la toata clasa si daca intreaba de ce il ceri zici ca l-ai cerut la toata clasa sau daca vrei sa fi cu ea cerei numarul de telefon si zi ca poate te combini cu ea ca daca te place tilar da si oricum poti sa il ceri pe facebook ca acolo parca e mai usor pentru ea sa vorbeasca. Si apropo ia-o usor ca daca e sensibila se sperie repede si crede-ma nu vrei asta. ok daca ti-am raspuns la intrebare bine funda mersi bafta cu fata aia
Ai o fudulie si o maretie care nu-si au rostul. Esti la fel ca si ceilalti si deocamdata nu ai nici un motiv sa te crezi superior. Ai un fel ciudat de a complica lucrurile. Tu nu poti cere un nr. de telefon fara sa faci din asta o filozofie proasta sau fara a fi marlan?
Din cate zici aici, crede-ma ca esti genul meu! Ma rog, asta nu are importanta, era asa ca fapt divers .
Ideea este ca nu poate fi prea greu sa ceri un nr. de telefon, adica si prietenii comunica prin telefon, nu numai iubitii.Iar daca o placi si ea este asa timida, ia-o usor, fa-o sa se simta bine si placuta!
Doamneee e un numar de telefon frate sunteti colegi zici ca o intrebi daca vreti sa fiti impreuna.asa daca ar fi sa o luam frate din ce zici ca te place inseamna ca mie imi plac toti baietii de la mine din clasa)).mrg eu nu sunt genul tiumid si eu de obicei stau cu baietii ca ma inteleg mai bine cu el.fac multa caterinca ce are si gen putin flirt in ea dar gen toti o facem la misto...nnu mai fi ma asa e un nr de tel... daca o placi vorbeste cu ea dra vezi sa nu ai rteplici foarte bune(ma refer la faptul ca de obicei fetele timide nu raspiund la flirt ok si uneori se simt prost)fiti intai prieteni dar din cand in cand mai fa mici gesturi ce pot fi interpretate gen.hai succes si nu te mai agita atat:*